« Hrvatska
objavljeno prije 8 godina i 1 mjesec
STANJE U PROMETU

Bura i snijeg otežavaju promet

U Gorskom kotaru povremeno pada slab snijeg, a kiša i mokri kolnici usporavaju promet u Dalmaciji te mjestimice u Slavoniji

Proljeće je malo zakazalo
Proljeće je malo zakazalo (Arhiva)
Više o

HAK

,

stanje na cestama

,

stanje u prometu

Samo za osobna vozila zbog olujne bure otvorene su:

  • autocesta A1 Sveti Rok-Posedarje
  • Jadranska magistrala (DC8) na dionici Karlobag-Sveta Marija Magdalena;
  • državna cesta DC54 Maslenica-Zaton Obrovački i
  • Paški most.

Na autocesti A7 između čvorova Draga i Šmrika te na Jadranskoj magistrali između Bakra i Novog Vinodolskog promet je zabranjen za autobuse na kat, vozila s kamp-prikolicama i motocikle (I. skupina vozila), a između Novog Vinodolskog i Karlobaga još i za dostavna i vozila s natkrivenim teretnim prostorom (I. i II. skupina vozila).

Jak vjetar povremeno puše na dionici autoceste A7 između NP Rupa i čvora Jurdani.

U Gorskom kotaru povremeno pada slab snijeg, a kiša i mokri kolnici usporavaju promet u Dalmaciji te mjestimice u Slavoniji. Vozačima savjetujemo da prilagode brzinu i način vožnje uvjetima na cestama te ih podsjećamo da u uvjetima smanjene vidljivosti i tijekom dana (oblačno vrijeme, jaki pljuskovi kiše itd.) moraju voziti s uključenim dnevnim ili kratkim svjetlima.

Od 25.4. do 15.5.na dionici autoceste A2 Zagreb-Macelj između čvorova Jankomir i Zaprešić, na nadvožnjaku Bestovje, bit će zatvoren istočni kolnik (u smjeru Zaprešića). Vozit će se dvosmjerno, zapadnim kolnikom od 4+700 do 2+500 km, uz privremenu prometnu regulaciju.

Zbog radova je zatvorena autocesta A7 između čvorova Križišće i Šmrika u oba smjera te između čvorova Hreljin i Križišće u smjeru Krka.

Na autocesti A1 kroz tunele Mala Kapela i Sveti Rok te na autocesti A6 Rijeka-Zagreb kroz tunel Veliki Gložac vozi se jednom tunelskom cijevi, dvosmjerno.
25.04.2016. 12:19:41
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh