« Hrvatska
objavljeno prije 6 godina i 11 mjeseci
STANJE U PROMETU

Bura i nesreće ometaju promet

Bura radi problema, a trebali bi biti još i gori
Bura radi problema, a trebali bi biti još i gori (Arhiva)
Više o

stanje na cestama

,

zatvorene ceste

,

bura A1

,

stanje u prometu

Zbog najavljene bure, na autocestama A1, A6 Rijeka-Zagreb te Jadranskoj magistrali moguće su zabrane prometa za pojedine skupine vozila. Zbog manje protočnosti prometa na obilaznim cestama korisnike molimo za strpljenje i razumijevanje.

Autocesta A1:

  • između čvorova Otočac i Perušić u oba smjera promet teče usporeno kroz tunel Plasinu (zbog tehničkih problema);
  • za sav promet zatvorena je dionica između čvorova Zadar 1 i Posedarje samo u smjeru Zagreba (zbog prometne nesreće). Kod naplatnih postaja Zadar 1 na izlasku sa autoceste kolona je duga oko 2 km. Od čvora Posedarje prema Zagrebu autocesta je otvorena za sve skupine vozila, kao i u smjeru mora u potpunosti.

Autocesta A6 Rijeka-Zagreb otvorena je za sve skupine vozila. Kod naplatnih postaja Lučko (A1) na izlazu sa autoceste prema Zagrebu nema dužih čekanja.

Zbog bure:

  • samo za osobna vozila otvoreni su: Paški most i državna cesta DC54 Maslenica-Zaton Obrovački;
  • na Jadranskoj magistrali (DC8) između Senja i Karlobaga zabrana je prometa za: autobuse na kat, vozila s kamp prikolicama i motocikle (I. skupina vozila), a između Karlobaga i Svete Marije Magdalene dodatno je zabrana za dostavna vozila i vozila s natkrivenim teretnim prostorom (I. i II. skupina vozila).

Zbog požara za sav promet zatvorena je državna cesta DC512 Makarska-Vrgorac.
Jak vjetar povremeno puše na dionicama autocesta: A1 između čvorova Sveti Rok i Maslenica (vozi se uz ograničenje brzine od 40 km/h) te A6 Rijeka-Zagreb između Kikovice i tunela Tuhobić.

 

18.06.2017. 10:27:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh