« Nogomet
objavljeno prije 14 godina i 1 mjesec
ŠTO DALJE?

Buffon i Ronaldinho nesigurni u nastavak svojih karijera

Talijanski vratar Buffon nije siguran gdje će nastaviti karijeru dok Ronaldinho dvoji oko ostanka u AC Milanu

(Getty Images)
Više o

nogomet

,

Ronaldinho

,

Gianluigi Buffon

,

karijera

"Još ništa ne znam, a glupo je bilo što reći na tu temu dok niste sigurni što će biti", izjavio je u subotu Buffon novinarima koji su ga pitali da li napušta Juventus. Nedavno je Buffon kazao da bi karijeru želio nastaviti u Engleskoj ukoliko ga Juventus odluči prodati.

Torinski klub imao je očajnu sezonu, završio je na sedmom mjestu u talijanskom prvenstvu i prodajom Buffona mogli bi doći do značajnih sredstava za igračka pojačanja u ljetnom prijelaznom roku.

Prošle godine engleski Manchester City bio je zagrijan za dovođenje Buffona, ali tada je talijanski vratar izjavio da to nije dovoljno veliki klub.

U subotnjem susretu posljednjeg prvenstvenog kola u kojem je AC Milan pobijedio Juventus 3-0 Ronaldinho je zabio dva gola. Na novinarski upit da li je sto posto siguran da će ostati u Milanu sljedeće sezone, Ronaldinho je samo kratko kazao "ne znam".

Ronaldinho je ove sezone zabio 12 golova u prvenstvu, a ugovor s Milanom veže ga do ljeta sljedeće godine.

Ronaldinho se osvrnuo i na izostavljanje sa šireg popisa brazilske reprezenatacije za SP u Južnoj Africi. "Ja sam na to odgovor dao na terenu. Ako moje ovosezonske igre nisu dovoljne da bih se našao u nacionalnoj momčadi, to je odluka izbornika Dunge, a ja imam veliko poštovanje prema njemu", kazao je Ronaldinho, koji je bio jedan od ključnih igrača u osvajanju naslova svjetskih prvaka 2002., dok je četiri godine kasnije, kada je igrao najbolji nogomet u karijeri, potpuno podbacio na SP u Njemačkoj. (hina/metro-portal)


16.05.2010. 11:41:32
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh