« Spektakli
objavljeno prije 9 godina i 4 mjeseca
LOPATA U RUKE

Bruno Mars odradio 400 sati društveno korisnog rada

Marsu je zbog posjedovanja kokaina prijetilo četiri godine zatvora, no sud je prihvatio nagodbu te kaznu zamijenio društveno korisnim radom

Fotografija vijesti
Više o

Grammy

,

posjedovanje droge

,

Bruno Mars

Nakon što je odradio čak 400 sati društvenog rada i prisustvovao programima savjetovanja, tužilaštvo je odbacilo optužbe za posjedovanje kokaina protiv američkog glazbenika i producenta Brune Marsa, prenosi Hina.

Mars je priveden 19. rujna 2010. godine u Las Vegasu nakon nastupa u Hard Rock hotelu kada je policija kod njega pronašla 2.6 grama kokaina, a u vrijeme uhićenja Mars je bio i pod utjecajem kokaina, što je potvrđeno testom.

Marsu je prijetilo četiri godine zatvora, no sud je prihvatio nagodbu pa je osuđen na 12 mjeseci uvjetne zatvorske kazne, te 200 sati društveno korisnog rada. Kako je dobrovoljno odradio dodatnih 200 sati, te posjećivao programe savjetovanja protiv droge, sudac je odlučio iz njegovog dosjea izbrisati posjedovanje droge.

Zanimljivo, Marsa je oslobodio sudac Jessie Walsh koji je naslijedio slučaj od suca Davida Schuberta nakon što je ovaj završio u zatvoru zbog kupovine kokaina.

Bruno je rođen kao Peter Gene Hernandez i odrastao je u Waikiki. Prvi album je izdao 2010. godine, a godinu dana kasnije je osvojio Grammy nagradu za najbolju mušku pop izvedbu "Just the Way You Are". Ove godine ima šest nominacija među kojima su i one za najbolji album, najbolju pjesmu i singl godine. Svečana dodjela Grammyja bit će 12. veljače.

19.01.2012. 08:32:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh