« Fun
objavljeno prije 15 godina i 10 mjeseci

Britanka se udavala čak jedanaest puta

Bonnie Ashley triput se udavala za dvojicu bivših supruga

Fotografija vijesti
Više o

vjenčanje

,

udavanje

,

Bonnie Ashley

Britanka Bonnie Ashley je još odmalena sanjala o svom ‘velikom danu’ kada će odjenuti raskošnu bijelu haljinu i izgovoriti sudbonosno ‘da’ muškarcu svojih snova. No, nikada, kako sama kaže, nije ni pomislila da će se najljepši dan dogoditi čak jedanaest puta i da će jedan od njezinih savršenih supruga čak potegnuti pištolj na nju.

Ipak, Bonnie Ashley koja je pred matičara stala vjerojatno rekordni broj puta, još uvijek ne odustaje od pronalaska ‘gospodina pravog’. U tu svrhu neumorna je Britanka voljna pružiti i nove prilike bivšim supruzima pa se čak tri puta vjenčavala s dvojicom svojih bivših.

Bonnie je trenutačno razvedena, a sudeći prema njezinoj izjavi ne namjerava prestati s potragom za savršnim mužem.

U ljubav vjerujeBritanka Bonnie Ashley udavala se jedanaest puta, četiri je puta nosila vjenčanicu, a jednom obične traperice. Triput se vjenčala s dvojicom bivših supruga. Dva puta se vjenčavala u crkvi, a u kapeli tri puta. Trenutačno je razvedena, ali ne odustaje od bračne sreće i potrage za Gospodinom Pravim.  - Ljudi se uvijek iznenade kad čuju koliko puta sam se udavala. Ja sam nepopravljivi romantik i uvijek svima kažem da se trebaju vjenčati i iskušati sve ljepote braka - kazala je Bonnie.

Najžešća zagovornica braka na četiri je vjenčanja nosila vjenčanice, a na jednom se vjenčala u običnim trapericama.

Dva puta se vjenčavala u crkvi, a u kapeli tri puta.

- Netko bi mogao reći da su moje omiljene riječi ‘Hoćeš li se udati za mene?’, a ja čak mrzim i tortu s vjenčanja. Ali zaista vjerujem u svetost braka, dodaje Bonnie kroz smijeh.

Ova Britanka smatra da njezini  brojni neuspjesi u pronalaženju srodne duše proizlaze iz loše slike o muškarcima koju joj je usadio njezin otac, postavivši još u Bonnienom ranom djetinjstvu vrlo stroga odgojna pravila.

Kao kćeri strogog ministra, Bonnie je bilo zabranjeno nanošenje šminke, odijevanje svijetle odjeće, a na styling koji bi otkrivao više nego što je primjereno nije smjela ni pomisliti.

Odgajana je u uvjerenju kako nema seksa prije braka pa kada je 1974. godine upoznala svoga prvog supruga, koji je bio vjerski odgojen, izgledalo joj je kao da je stvoren upravo za nju.  (METRO)

25.07.2008. 03:43:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh