« Spektakli
objavljeno prije 13 godina i 1 mjesec
TKO JE KOME SMJESTIO

Je li show Britain`s Got Talent namješten za Ronana Parkea?

Planetarno popularni show došao je do finala, ali ovoga puta i do skandala za kojeg optužuju vlasnika showa Simona Cowella

mlade talent RONAN Parke
Više o

Simon Cowell

,

pobjednik BGT

,

Ronan Parke

,

namještanje BGT

,

namještanje pobjede

,

talenti

,

natjecanje talenata

Showom Britain´s Got Talent zavladao je kaos nakon što su u javnosti procurile vijesti kako je Simon Cowell namjestio pobjedu 12-godišnjem Ronanu Parkeu, dječaku kojeg je Simonova produkcijska kuća Syco, prema navodima, zapazila još prije dvije godine.

Opisujući na široko kako Simon manipulira showom, publikom i natjecateljima, autor anonimnog bloga navodi i mnoge zanimljive detalje koji nisu bili vidljivi široj publici.

Cowell je navode žestoko demantirao te čak i kontaktirao Scotland Yard kako bi istražili tko širi takve priče.

Najzanimljivija činjenica u svemu tome je što se kao autor optužujućeg bloga navodi jedna od visokopozicioniranih osoba u Syco kompaniji.

Odvjetnici su reagirali brzinom munje kako bi maknuli optužujući blog, ali ne prije nego ga je pročitalo 139,166 ljudi.

Između ostalog navodi se kako je mladi Ronan pjevao na jednom obiteljskom rođendanu te ga je Simon uputio na satove pjevanja i dvije godine kasnije u show.

Službeno izvješće Syco/Sony Music kuće je da su prvi put vidjeli dječaka kad se prijavio na ovogodišnje BGT natjecanje te da će se legalnim sredstvima boriti protiv tih neutemeljenih navoda.

Nama ostalima ostaje pogledati finale showa te vidjeti tko je bio u pravu, hoće li ovo utjecati na pobjedu malog Ronana te na kraju uživati u pravim talentima koji nas svake godine, za razliku od naših, zbilja ugodno iznenade.

A da je Ronan stvarno fantastični talent koji zaslužuje pobjedu pogledajte u videu:

03.06.2011. 15:24:16
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh