« Nogomet
objavljeno prije 12 godina i 9 mjeseci
PRIJATELJSKA UTAKMICA

Brazil remizirao s Argentinom

U prijateljskom ogledu između Brazila i Argentine nije bilo pogodaka, a utakmicu su odigrali igrači koji nastupaju u domaćim prvenstvima

brazil sjeverna koreja nogomet svjetsko prvenstvo 2010.
Više o

Brazil

,

Ronaldinho

,

Argentina

,

prijateljska utakmica

Brazil i Argentina odigrali su jučer 0-0 u prijateljskoj utakmici u kojoj su ekipe obe reprezentacije činili igrači koji igraju u domovini.

Pred 50.000 gledatelja Argentine nije uspjela iskorisiti prilike koje joj je ponudio Brazil, manje opasan nego što se činilo po napadačima "na papiru" - Ronaldinhu, Neymaru i Damiaou.

Igrači Alejandra Sabelle su izgubili dva napadača zbog ozljeda Maura Bosellija i Juana Manuela Martineza koji su imali i najbolje prilike prije nego su izašli iz igre.

Martinez je u 6. Boselli je imao najbolju priliku na utakmicu nakon dodavanja Martineza u 6. minuti. Četiri minute kasnije, došao je red na Ronaldinha koji je dodao Kleberu ali ovaj nije uspio svladati argentinskog vratara. Ronaldinho je imao nakon toga još nekoliko prilika da svlada vratara Boca Juniorsa Agustina Oriona, ali bez uspjeha.

"Nismo nikada igrali zajedno, to je nova ekipa, ali je utakmica bila zanimljiva, Argentina je uvijek veliki suparnik", kazao je Ronaldinho.

15.09.2011. 12:25:04
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh