« Nogomet
objavljeno prije 10 godina i 11 mjeseci
BRAVO!

Brazil razbio Španjolsku u finalu Kupa konfederacija

POGLEDAJTE GOLOVE: Španjolci imaju sve naslove u rukama osim ovoga, a Brazil je svima poslao poruku što ih čeka sljedeće godine

Neymar je opet radio čuda
Neymar je opet radio čuda (Screenshot YouTube)
Više o

Brazil

,

Španjolska

,

finale

,

Kup konfederacija

Brazil je ponovno osvojio Kup konfederacija, a Španjolska je ostala kratkih rukava i dobrano uzdrmanog samopouzdanja. Neymar je opet radio čuda, postao je najbolji reprezentativni strijelac svih vremena u jednoj godini, a Fred si je digao cijenu u nebesa.

Tika taka nije funkcionirala protiv Brazila, jer je brzina i vještina ovoga puta bila na strani Carioca, koji su poslali jasnu i nedvosmislenu poruku za sljedeću godinu i Svjetsko prvenstvo u Brazilu - ostavite svaku nadu vi koji dolazite, pehar je naš.

Španjolci su odigrali korektan turnir, ne mogu se izvlačiti na umor jer su sve reprezentacije imale jednak tempo ove godine, a Talijani su u utakmici za treće mjesto savladali Urugvaj na jedanaesterce nakon što je maestralni Buffon obranio čak tri komada.

Sve u svemu, kritike na račun Brazila utišane su na najbolji mogući način, Carioce su razbile kletvu Urugvaja, tako da prilično mirno mogu čekati Svjetsko prvenstvo, za razliku od Španjolske.

01.07.2013. 08:32:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh