« Nogomet
objavljeno prije 12 godina i 10 mjeseci
CARIOCE

Brazil pomeo Ekvador i osvojio prvo mjesto svoje skupine

Brazil je svladao Ekvador sa 4-2 i u četvrtfinale ide kao prvoplasirani iz skupine B, gdje će 17.07. igrati u La Plati protiv Paragvaja

Nogomet SP
Više o

brazilska reprezentacija

,

Copa America

U posljednjem kolu skupine B na Copa Americi, momčad Brazila je svladala Ekvador sa visokih 4-2, javlja Hina. Paragvaj i Venezuela odigrali su neriješenih 3-3 i time omogućili Brazilu da osvoji prvo mjesto u skupini s 5 bodova, koliko ima i drugoplasirana Venezuela. Paragvaj je treći s 3 boda, a Ekvador se okrunio tek jednim.

Dvostruki strijelci za Brazil bili su Pato (28, 61) i Neymar (49, 73), dok je oba gola za Ekvador postigao Caicedo (37, 59).

Paragvaj je protiv Venezuele u samoj završnici utakmice propustio prednost od 3-1, te izgubio drugo mjesto u skupini. Venezuela je povela preko Rondona (5), no potom je Paragvaj preokrenuo na 3-1 zahvaljujući Alcarazu (33), Barriosu (63) i Riverosu (85), da bi u samoj završnici Fedor (89, 90+2) postigao dva gola za Venezuelu i osigurao joj bod.

Nakon ovih rezultata poznati su svi parovi četvrtfinala, Brazil će odmjeriti snage s Paragvajem, dok će Venezuela igrati protiv Čilea. U preostala dva četvtfinalna susreta igrat će domaćin Argentina i Urugvaj, te Kolumbija i Peru.

Raspored četvrtfinalnih susreta na Copa Americi:

Subota, 16. srpnja

Cordoba: Kolumbija - Peru

Santa fe: Argentina - Urugvaj

Nedjelja, 17. srpnja:

La Plata: Brazil - Paragvaj

San Juan: Čile - Venezuela

14.07.2011. 12:16:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh