« Spektakli
objavljeno prije 10 godina i 9 mjeseci

Branka Krstulović drugi put trudna

Bivša misica i vlasnik Blitz-Cinestara uživaju u novom iščekivanju

Hrvoje i Branka Krstulović već imaju trogodišnjeg sina Antu
Hrvoje i Branka Krstulović već imaju trogodišnjeg sina Antu (Jadran Babić/CROPIX)
Više o

Branka Krstulović

,

Hrvoje Krstulović

Nekadašnja Miss Hrvatske Branka Krstulović i njezin suprug Hrvoje po drugi put će postati roditelji, piše tjednik Extra.

Tu vijest navodno su potvrdili članovi njihovih obitelji, koji tvrde kako je Branka u prvom tromjesečju trudnoće koju podnosi odlično, prenosi portal Index.hr.

Diplomirana ekonomistica

Prije tri godine Branka je rodila sina Antu, a nakon njegova rođenja najavila je kako planira imati još djece. - Baš sam u fazi kad s prijateljicama pričam koja je najbolja razlika u godinama za djecu. Naravno da želimo još djece, ali važno je odrediti pravo vrijeme kad možeš i drugom djetetu pružiti onoliko pažnje koliko pružaš prvom i da nikoga ne zapostaviš - rekla je Branka.

Bez potvrdeInformaciju o novoj Brankinoj trudnoći, Extri su prenijeli članovi Brankine obitelji, a bivša misica to još nije potvrdila. Mediji su prvi put posumnjali u njezinu trudnoću na svečanosti obnove zavjeta Ive i Boška Balabana. 

Prije nego što je rodila Antu prije dvije i pol godine, Branka je rekla kako su ona i Hrvoje jako željeli dijete te ‘kako je to nešto najljepše što se ženi, po njezinom mišljenju, može dogoditi!’
Diplomirana ekonomistica, zaposlena u marketingu obiteljske tvrtke, prije četrnaest godina bila je proglašena najljepšom na izboru za Miss Hrvatske 1994. godine, a na svjetskom natjecanju bila je odlična četvrta. Prije tri godine udala se i u potpunosti posvetila obiteljskom životu.

Branka Krstulović i njezin suprug Hrvoje, vlasnik tvrtke Blitz i multipleksa Cinestar, tako bi, saznaje Extra, do kraja godine po drugi put trebali postati roditelji.
Prema njihovim nastupima u javnosti čini se kako su prije tri godine, taman uoči rođenja sina Ante, odlučili kako će dozirati nastupe u medijima i posvetiti se obitelji i obiteljskom poslu.

Sin ih povezao

“Važno je odrediti pravo vrijeme kad možeš i drugom djetetu pružiti onoliko pažnje koliko pružaš prvom i da nikoga ne zapostaviš.”

Branka Krstulović

- Ante je još dodatno učvrstio naš, ionako stabilan brak. Nakon njegova rođenja Hrvoje i ja smo postali još bliži i povezaniji - rekla je Branka, kojoj se trbuščić nazirao već na nedavnom obnavljanju zavjeta njihovih prijatelja Ive i Boška Balabana.
Bivša misica još nije javno potvrdila da je ponovno trudna.   (METRO)

03.06.2008. 01:17:14
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh