« Horoskop
objavljeno prije 8 godina i 5 mjeseci
SAVJETI

Božićni pokloni za znakove horoskopa

Znakovi horoskopa imaju svaki svoje određene želje koje je dobro znati, pa pažljivo pročitajte i vodite se time pri kupovini

Pokloni za znakove horoskopa
Pokloni za znakove horoskopa (Shutterstock)
Više o

Ribe

,

Rak

,

Vaga

,

Bik

,

horoskop

,

Blizanci

,

Lav

,

Ovan

,

Djevica

,

Škorpion

,

Strijelac

,

Jarac

,

Vodenjak

,

znakovi horoskopa

Božićni pokloni za znakove horoskopa:

Ovan -  originalnost na prvom mjestu, što je dobro, no pokloni za koje je jasno da su kupljeni bez razmišljanja jako im loše sjedaju. Ovom tvrdoglavom znaku poklonite neki komad srebrnog nakita, crveni sat, neuobičajeni model mobitela ...

Bik - nešto praktično, što ima uporabnu vrijednost. Kako vole jesti i kuhati, bilo što ih tog asortimana uvijek će ih razveseliti, a osim kuhinjskih potrepština dobro će primiti šal, kapu, ukras za kuću poput slike ili zgodne svjetiljke.

Blizanci - očekuju nešto izuzetno i neponovljivo, dobro je to što to ne mora nužno biti skupo. Aranžman za putovanje, sumanuta zimska kapa, otkačena slika ili neki smiješan mobitel odličan su izbor.

Rak

Sentimentalni i osjećajni Rakovi cijene unikatne poklone, bili oni kupljeni ili izrađeni, no trebaju imati jasnu poruku da ste pritom mislili upravo na njih. Fina večera, boca sjajnog vina, prelijepa vesta, to su stvari koje će Rakove razveseliti.

Lav - što god ima veze s glamurom i svjetluca, da pojednostavimo. Najnovija tehnologija, odjeća s potpisom i slično se preferira, no dobro će sjesti i birani set ukrasnih svijeća ili posebno izdanje omiljenog albuma.

Djevica - vesele se praktičnim poklonima, znači s njima je, zapravo, najlakše. Dobra knjiga, priručnik za zdrav život, stalak za začine, set za manikuru ili nešto slično, glavno da se može dobro upotrijebiti.

Vaga - glavna karakteristika dobrog poklona za Vagu je dobar izgled, no nemojte se uznemiravati ako im već sutra genijalan poklon postane bezveze. Znači, držite se jednostavnih stvari - šal, rukavice, kravata, krema, srebrne naušnice ... To će biti dovoljno.

Škorpion - svi vidovnjaci svijeta neće pogoditi što ovaj znak želi, prema tome, držite se egzotike - enciklopedija, mirisne svijeće koje ne možete nabaviti tek tako, dobre knjige o čudnim stvarima, boca sjajnog vina iz dalekih krajeva.

Strijelac - uvjerljivo najbolji izbor je aranžman za putovanje, ma gdje ono bilo, njima će biti super. Uz to dobro idu putopisi, ulaznice za neki genijalan koncert, role ... sve što će Strijelac odvesti negdje, makar i u mašti.

Jarac - praktičan znak, no prilično ambiciozan, pa sve što je praktično, korisno i ima veze s poslom prolazi pod dobro - novčanik, etui, putni pribori za higijenu, brijanje i slično, putna torba ... 

Vodenjak - vole otkačene poklone, tako da ni masažer neće biti pogledan poprijeko, opaljeni MP4 player ili neobičan tablet, ukrasi koje ste gledali barem pola sata i pitali se čemu služe njima će biti genijalan poklon.

Ribe - vole sentimentalne stvari, tako doživljavaju i poklone. Idealan poklon će jasno naznačiti vaš odnos i podsjećati je na to, tako da su tu u igri albumi za fotografije ili digitalni okviri, dobar rokovnik i neki zgodan odjevni predmet.

21.12.2015. 18:14:35
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh