« Ostali sportovi
objavljeno prije 10 godina
HANŽEK

Bolt u Zagrebu uzvraća Blakeu!

Bolt je nakon diskvalifikacije zbog pogrešnog starta u finalnoj utrci vrlo motiviran dokazati već u prvoj utrci nakon Daegua da je on najbrži na svijetu

Okršaj u Zagrebu prvi nakon SP
Više o

Usain Bolt

,

Hanžek

,

IAAF Zagreb Grand Prix

,

Yohan Blake

Jamajčanski sprinter Yohan Blake će, sasvim neočekivano, na IAAF World Challenge mitingu u Zagrebu nastupiti kao svjetski prvak! Nakon iznenađujućeg Blakeovog zlata u utrci na 100 metara (9.92) na Svjetskom prvenstvu u Daeguu,  zagebački će miting u utrci na 100 metara na startnoj listi imati i svjetskog rekordera (Bolt) i svjetskog prvaka (Blake).

Prema riječima menadžera mitinga Daniela Wessfeldta, Bolt je nakon diskvalifikacije zbog pogrešnog starta u finalnoj utrci vrlo motiviran dokazati već u prvoj utrci nakon Daegua (Zagreb, 13. rujna)  da je on još uvijek najbrži čovjek na svijetu. Zbog svega navedenoga, kaže Wessfeldt, zanimanje za predstojeći Hanžekovićev memorijal  je još dodatno povećano!

Yohan Blake star je 21 godinu i trenira s Boltom. Osobni rekord na 100 metara mu je 9.89, dok je s 19.78 jednako impresivan i na 200 metara.

28.08.2011. 17:57:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh