« Hrvatska
objavljeno prije 8 godina i 8 mjeseci
STANJE NA CESTAMA

Blokade prometa traktorima, otežana vožnja

Traktori su blokirali Čavićevu u Zagrebu i ceste u Slavoniji

Traktori blokirali promet
Traktori blokirali promet (Arhiva)
Više o

prosvjed

,

mljekari

,

stanje u prometu

Zbog prosvjeda je prekinut promet: Čavićevom ulicom u Zagrebu, D2 u mjestu Poljanec, D3 u Čakovcu, D43 u Bjelovaru, D51 u Ferovcu, D49 Slavonski Brod-Nova Gradiška, stoga je zatvoren čvor Lužani na autocesti A3 Bregana -Lipovac, pa se promet preusmjerava na čvorove Nova Gradiška i Slavonski Brod zapad, izvijestio je jutros HAK.

Naizmjence se vozi državnim cestama: D1 kraj Velikog Trgovišća, D2 u Kloštar Podravski, D5 u Daruvaru i Grubišnom Polju, D7 čepinska i đakovačka obilaznica, D28 Bjelovar-Veliki Zdenci u Rovišću, D45 u Garešnici i D524 u mjestu Kupinovac.

Zbog zimskih uvjeta zabrana je prometa za kamione s prikolicama i tegljače s poluprikolicama, a ostali moraju imati zimsku na pojedinim cestama u Dubrovačko-neretvanskoj županiji: D62 Ravča-Mali Prolog-Metković, D222 GP Mali Prolog-D62, D513 Mali Prolog-Ploče i ŽC6208 Vrgorac-Staševica-D513.

Za sav promet zatvorena je državna cesta D425 Čeveljuša-Karamatići, dok samo osobna vozila smiju voziti cestom ŽC5169 Bjelopolje-Donji Lapac.

Zbog razminiranja svakodnevno do 8 do 17 sati zatvara se državna cesta D27 Benkovac-Stankovci na dionici Ceranje Gornje- Budak. Vozila se propuštaju svakog punog sata po 15 minuta. Na relaciji Šibenik- Benkovac obilazak je: Benkovac- Bulić-Stankovci- D27- D8- Šibenik.

Na državnoj cesti D1 zbog radova na mostu Mokrice kod Zaboka vozila do 40 tona voze preko zamjenskog mosta (lansirni), ostali autocestom A2 Zagreb-Macelj preko čvora Sveti Križ Začretje.

Pojačan je izlazak teretnih vozila na graničnom prijelazu Bregana.

 

 

25.02.2012. 08:49:03
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh