« Ostali sportovi
objavljeno prije 13 godina i 8 mjeseci
ASPIRA

Blanka Vlašić upisala fakultet

Blanka je sjela u fakultetske klupe uz Ivanu Brkljačić i Igora Štimca

Fotografija vijesti
Fotografija vijesti (Duje Klarić/CROPIX)
Više o

Ivana Brkljačić

,

Blanka Vlašić

,

Igor Štimac

,

fakultet

,

emmanuel kelly

,

CNN iReport

Iako sigurno najviše voli da se o njoj piše nakon velikih sportskih uspjeha, Blanka Vlašić danas je ponovno zaintrigirala medije. Nije riječ, hvala Bogu, o novom lažnom porno uratku, niti o tajnom izmjenjivanju poljubaca s Nikolom Karabatićem, već je razlog njen upis na fakultet.

Blanka je naime upisala Visoku školu sportskog managementa u Splitu, pokazavši na taj način ambiciju da nakon uspješne atletske karijere krene dalje. Zlatko Mateša, predsjednik Hrvatskog olimpijskog odbora na otvaranju nove školske godine već je najavio da HOO ozbiljno računa na Blanku, a slična je sudbina čeka i u Svjetskoj atletskoj federaciji.

Joško Vlašić oduševljen je idejom da Blanka završi fakultet, jer bi joj to, uz dva svjetska jezika koje tečno govori, trebalo osigurati budućnost i nakon svjetala pozornice na atletskim borilištima. Od ostalih kolega novopečene studentice treba spomenuti Ivanu Brkljačić i Igora Štimca.

05.10.2010. 19:59:48
    
Razgovor RSS komentara novi komentar ↓
  1. avatar
    vlatka
    12.10.2010. 09:54
    Nije upisala fakultet nego visoku školu. Razlika je poprilična (vrsta studija, titula koja se stječe nakon toga, mogućnost nastavka obrazovanja....)!
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh