« Ostali sportovi
objavljeno prije 10 godina i 3 mjeseca
MITING

Blanka Vlašić 24. lipnja skače na splitskoj Rivi

Atletski splitski klub organizator je mitinga koji će se održati na raskrižju Rive i Marmontove ulice

Blanka Vlašić
Blanka Vlašić (Getty Images)
Više o

Blanka Vlašić

,

splitska riva

,

atletski miting

,

atletski miting Split

Jedinstveni atletski miting održat će se ovog mjeseca u Splitu. Najbolja hrvatska sportašica Blanka Vlašić će 24. lipnja ove godine skakati na Rivi na petom međunarodnom mitingu Slobodne Dalmacije na kojem će za tu namjenu biti postavljeno skakalište za skok u vis na raskrižju Rive i Marmontove ulice, najavljeno je na današnjoj konferenciji za novinare organizatora mitinga, piše Hina.

"Ove godine smo se odlučili organizirati miting na Rivi jer pravimo priču za naš grad i svijet, a i Blanka na ovakav način želi nastupiti u svojem Splitu i počastiti sugrađane ovakvim događajem", rekao je Ivan Veštić, predsjednik Atletskog splitskog kluba (ASK), organizatora ovog ovog mitinga.

Prioćena je i Blankina poruka iz New Yorka, gdje se nalazi uoči strašnjeg nastupa u tom gradu. Ona je rekla kako je usredotočena na sebe te da ne razmišlja o suparnicama ove sezone. "Nastojat ću napraviti iskorak u odnosu na dosadašnji dio ovogodišnje sezone, a sva ova gungula ne čini me sretnom jer to nije moj uobičajen ritam", kazala je Blanka.

Joško Vlašić je istaknuo kako Blanki nedostaju dva skoka od dva metra kako bi ih bilo 100 u njenoj karijeri. "Jedan dvometarski skok Blanka bi mogla napraviti sutra u New Yorku, a stoti na atletskom mitingu na splitskoj Rivi", kazao je Vlašić.

Na konferenciji za novinare je rečeno kako se uz Blanku na mitingu na Rivi očekuju i nastupi Eme Green, Svetlane Školine, Antonete Di Martino i Veneline Veneve.

10.06.2011. 20:45:24
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh