« Horoskop
objavljeno prije 9 mjeseci i 18 dana
BIVOL

Bivol - godišnji kineski horoskop za 2021.

Bivoli ćete se ponekad osjećati usamljeno i bespomoćno, što bi moglo povećati stres kojem ste bili dosta izloženi prošle godine

Bivol - godišnji kineski horoskop za 2021.
Bivol - godišnji kineski horoskop za 2021. (Metro)
Više o

kineski horoskop

,

godina Bivola

,

Bivol kineski horoskop

,

2021.

,

godišnji kineski horos 2021.kop

Bivolu je njegova godina, što obično može biti i dobro i loše, u zavisnosti od načina na koji ćete se nositi u životu.

Iako niste bili previše zadovoljni kako je protekla godina utjecala na vas, nadolazeća neće biti ništa jednostavnija. Očekuje vas dosta izazova u svim područjima života, a s većinom od njih morat ćete se nositi sami.

Upravo zato ćete se ponekad osjećati usamljeno i bespomoćno, što bi moglo povećati stres kojem ste bili dosta izloženi prošle godine.

Mogla bi vam popustiti i koncentracija, bilo bi najbolje da ne mislite previše na loše stvari koje vam se događaju nego posvetite što više vremena opuštanju i vježbanju kako biste smanjili stres i poboljšali koncentraciju.

Jako važna stvar na samome kraju - poradite i na svojim diplomatskim vještinama kako biste lakše komunicirali s okolinom i ostvarili barem neke svoje zamisli.

KARIJERA

Neugodno je kada vam se čini da su se svi urotili protiv vas, što uz slabiju koncentraciju i previđanje bitnih stvari može donijeti probleme. Stoga ove godine nemojte postavljati previsoke ciljeve, nego se jednostavno potrudite biti što pažljiviji i sistematičniji. Pokušajte ostati u dobrim odnosima s kolegama, unatoč tome što vam se ne čini mogućim.

nastavi čitati dolje

LJUBAV

Ove godine nemojte previše polagati na mogućnost pronalaženja životnog partnera, jer vas ostali aspekti života dovoljno muče da za tako nešto nemate ni vremena ni volje. Ako ste u vezi ili braku, pokušajte organizirati vrijeme na način da provedete dovoljno sretnih trenutaka zajedno, jer bi inače moglo doći do trzavica.

Ostali znakovi: 

 


 
 Štakor Bivol Tigar
Zec (Mačka)  Zmaj  Zmija
           
 Konj Koza
 Majmun Pijetao
 Pas Svinja
12.02.2021. 13:13:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh