« Horoskop
objavljeno prije 3 godine i 2 mjeseca

Zec (Mačka) - godišnji kineski horoskop za 2021.

Zečevi ili Mačke trebaju pripaziti na sve što ima veze sa zakonom, jer ćete često balansirati na rubu, ne svojom voljom

Zec (Mačka) - godišnji kineski horoskop za 2021.
Zec (Mačka) - godišnji kineski horoskop za 2021. (Metro)
Više o

kineski horoskop

,

godišni kineski horoskop

,

2021.

,

Zec (Mačka)

,

godišnji kineski horoskop za Zeca/Mačku

Zec ili Mačka će u godini Bivola imati popriličan broj iskušenja, naročito kad se uzme u obzir da ste do sada uživali potporu okoline, koja će naglo nestati.

Kako to već biva, mogli bi se naći u nekim nezgodnim situacijama koje bi mogli uzrokovati pravni problemi. Općenito, pripazite na sve što ima veze sa zakonom, jer ćete često balansirati na rubu, ne svojom voljom.

Stoga, važno je obratiti pažnju i na ljude koji vam nisu skloni, imate dosta suparnika koji će pokušati isplanirati zavjeru i dovesti vas u nepriliku. No, unatoč svemu, zadržite optimizam i nemojte usvojiti neke modele ponašanja koji bi vas učinili agresivnijom osobom, sklonom impulzivnim odlukama kako ne biste zažalili zbog svojih riječi ili djela.

Naravno, nije sve toliko loše - dobra strana ovako problematične godine je činjenica da ćete moći lako ustanoviti tko vam je prijatelj, a tko želi samo izvući neku korist od vas.

Ipak, trebate biti vrlo oprezi, jer lošije zdravlje i sklonost nezgodama upotpunit će sliku godine u kojoj su oprez i razmišljanje dvije riječi koje biste trebali najčešće koristiti.

KARIJERA

Pred vama je dosta promjena koje će u pravilu dolaziti nenajavljene i u krivo vrijeme, stoga je od najveće važnosti da svakom poslu pristupite obzirno i koncentrirano, s barem jednom rezervnom varijantom u rukavu. Najviše pažnje obratite na papire koje dobivate na potpis, kako ne bi došli u pravne neprilike.

nastavi čitati dolje

LJUBAV

Imat će prilično mirnu godinu, bez nekih velikih šansi za pronalaženje ljubavi, a one u vezama ili braku proći će kroz dosta iskušenja kako bi sačuvali partnere. Naime, problemi na poslu stalno će stajati između vas i voljene osobe, ma koliko ih se vi trudili riješiti ili sakriti.

Ostali znakovi: 

 


 
 Štakor Bivol Tigar
Zec (Mačka)  Zmaj  Zmija
           
 Konj Koza
 Majmun Pijetao
 Pas Svinja
12.02.2021. 12:46:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh