« Horoskop
objavljeno prije 3 godine i 2 mjeseca
TIGAR

Tigar - godišnji kineski horoskop za 2021.

Više manje, ova godina će biti sretnija muškim predstavnicima znaka, stoga je savjet ženskim tigrovima pronalaženje muškog partnera u poslu

Tigar - godišnji horoskop za 2021.
Tigar - godišnji horoskop za 2021. (Metro)
Više o

kineski horoskop

,

Tigar kineski horoskop

,

2021.

,

godišnji kineski horoskop 2021.

Tigar u godini Bivola imate bit će prilično popularan, prijatelji će vas pozivati na druženja i uživat ćete u njihovom društvu.

Zapravo, da budemo precizniji, zaradit ćete više autoriteta i dobiti veće odgovornosti na poslu, koje ćete iskoristiti za dokazivanje svojih sposobnosti. No, otvorite oči i nemojte se uljuljkati u novostečenoj slavi, jer može doći do naglih promjena.

Znate i sami, i to jako dobro kako popularnost donosi i neprijatelje, moguće je da će vam pokušati uzrokovati probleme.

Više manje, ova godina će biti sretnija muškim predstavnicima znaka, stoga je savjet ženskim tigrovima pronalaženje muškog partnera u poslu.

Na svu sreću prosječno zdravlje, znači bez nekih posebnih problema i ispodprosječna financijska situacija obilježit će godinu, uz opasnost od iznenadnog gubitka novca.

No, na to morate biti i spremni i oprezni, stoga ne bi bilo loše napraviti neku zalihicu za crne dane i stvarno je čuvati.

nastavi čitati dolje

KARIJERA

Veće ovlasti na poslu neće biti popraćene i boljim primanjima u svim slučajevima. Bitno je da pokažete da se možete nositi s krizama i iznenađenjima, tako ćete izbjeći upadanje u nevolje. Tigrovi koji se bave prodajom i općenito odnosima s ljudima postizat će bolje rezultate.

LJUBAV

Zapravo je pravo je vrijeme da je podignete na slijedeću razinu i vjenčate se, a oženjeni će uživati u obnavljanju ljubavnog zanosa s partnerom. Povećana popularnost mogla bi donijeti i nevolje, pa pripazite da ne šaljete pogrešne signale.

Ostali znakovi: 

 


 
 Štakor Bivol Tigar
Zec (Mačka)  Zmaj  Zmija
           
 Konj Koza
 Majmun Pijetao
 Pas Svinja
12.02.2021. 14:01:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh