« Hrvatska
objavljeno prije 10 godina i 4 mjeseca
VRIJEME

Biometeorološka prognoza od 8. do 10. siječnja

Biometeorološke prilike će u srijedu biti razmjerno povoljne, ali bi u unutrašnjosti i na sjevernom Jadranu pretežno tmurno vrijeme moglo nepovoljno utjecati na raspoloženje

Vrijeme će biti promjenjivo
Vrijeme će biti promjenjivo (DHMZ)
Više o

vrijeme

,

biometeorološka prognoza

,

prognoza vremena

U srijedu u kopnenom području i na sjevernom dijelu Jadrana magla i niski oblaci, a sredinom dana i poslijepodne prolazno razvedravanje. Na dijelu srednjeg i južnom Jadranu pretežno sunčano. Većinom tiho, na srednjem i južnom Jadranu umjeren sjeverozapadni vjetar, na otvorenom ponegdje i jak. Najviša temperatura od 6 do 12, na Jadranu između 11 i 16°C. Kod kroničnih bolesnika ne očekuju se pojačane tegobe.

U četvrtak u nizinama, po kotlinama gorske Hrvatske i na sjevernom dijelu Jadrana veći dio dana magla i niski oblaci, a poslijepodne kratkotrajno razvedravanje. U gorju, na dijelu srednjeg i južnom Jadranu pretežno sunčano. Većinom tiho, na srednjem i južnom Jadranu slab do umjeren sjeverozapadni vjetar. Najniža temperatura od -1 do 4, na Jadranu između 5 i 10. Najviša na kopnu od 5 do 10, na moru između 11 i 16°C.

Razmjerno povoljne biometeorološke prilike će u četvrtak većini će ljudi donijeti miran san i dobru koncentraciju, ali bi tmurno vrijeme u unutrašnjosti moglo utjecati na raspoloženje.

Kronični bolesnici neće imati pojačane tegobe uzrokovane vremenskim utjecajem.

Razmjerno nepovoljne biometeorološke prilike bi u petak mogle kod meteoropata uzrokovati poteškoće sa snom te glavobolju i razdražljivost.

Tegobe su moguće i kod kroničnih bolesnika.

08.01.2014. 12:54:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh