« Hrvatska
objavljeno prije 10 godina i 4 mjeseca
VRIJEME

Biometeorološka prognoza od 22. do 24. siječnja

Biometeorološke prilike će u srijedu u cijeloj Hrvatskoj biti povoljne, a vrijeme će poticajno djelovati na ljude.

Relativno dobro vrijeme pokvarit će se u petak
Relativno dobro vrijeme pokvarit će se u petak (Arhiva)
Više o

vrijeme

,

biometeorološka prognoza

,

vremenska prognoza

Vremenska prognoza za srijedu donosi djelomice sunčano uz promjenljivu naoblaku. Ujutro u zapadnim predjelima mjestimice kratkotrajna magla. Oblačnije uz malo kiše bit će u prvom diejlu dana na južnom i dijelu srednjeg Jadrana. Najviša dnevna temperatura zraka uglavnom od 6 do 10, a na Jadranu između 12 i 15 °C. 

Zbog toga bi se većina ljudi trebala osjećati dobro te nakon mirnoga sna biti dobroga raspoloženja i imati dobru radnu koncentraciju.

U četvrtak će u kontinentalnom dijelu zemlje biometeorološke prilike biti povoljne, a vremenska prognoza kaže da će biti ujutro moguća magla, danju porast naoblake i do kraja dana već ponegdje malo kiše. Razmjerno toplo, no u gorskoj Hrvatskoj i na Jadranu biometeorološke prilike će se tijekom dana pogoršavati, što će kod meteoropata uzrokovati pojavu glavobolje i poteškoće sa snom, a pojačane tegobe mogu se pojaviti i kod kroničnih bolesnika.

Biometeorološke prilike će u petak biti nepovoljne u cijeloj zemlji, što će donijeti poteškoće meteropatima i kroničnim bolesnicima. Nagli pad temperature uz oborine uzrokovat će razdražljivost, glavobolju i manjak koncentracije.

Kronični bolesnici patit će od pojačanih tegoba, no krajem dana nepovoljan vremenski utjecaj će slabiti.

22.01.2014. 10:19:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh