« Ekosfera
objavljeno prije 5 mjeseci i 18 dana
SJAJNO!

bio&bio trgovine primile certifikat japanskog ministarstva poljoprivrede

Zapaženo mjesto na posebnoj polici trgovina bio&bio ima 40-ak Okinawa factor najkvalitetnijih tradicionalnih japanskih namirnica

Prestižni certifikat za bio&bio
Prestižni certifikat za bio&bio (bio&bio)
Više o

bio&bio

,

Okinawa factor

,

certifikati

bio&bio trgovine prve su trgovine u Hrvatskoj koje su istaknute kao nositelj službenog certifikata japanskog Ministarstva poljoprivrede kojim se potvrđuje vrhunska kvaliteta i autentičnost izvornih japanskih proizvoda.

Japansku tradicionalnu prehranu prati reputacija jedne od najzdravijih na svijetu i to ne bez razloga, upravo se na Okinawi nalazi veliki broj dugovječnih ljudi kojima je ova hrana središte životnog stila. Japanske namirnice koje će vas osnažiti u proljeće, dostupne su u u bio&bio s eko certifikatom, poput miso paste, tamari umaka, kuzua i drugih.

„Već niz godina smo u partnerstvu s obiteljskom tvrtkom MUSO iz Japana koja promovira proizvodnju malih proizvođača namirnica tradicionalne japanske kuhinje, a koje zbog njihovih blagotvornih svojstava i naši kupci rado biraju. Zato smo prije 15-ak godina kreirali brand Okinawa Factor unutar kojeg su najkvalitetnije japanske namirnice, stoga smo sa zahvalnošću prihvatili i ovaj certifikat", izjavila je Jadranka Boban Pejić, vlasnica bio&bio trgovina.

Unutar portfelja od oko 4.500 proizvoda kojim dominira preko 1.000 hrvatskih ekoproizvoda, zapaženo mjesto na posebnoj polici ima 40-ak Okinawa factor najkvalitetnijih tradicionalnih japanskih namirnica.

www.biobio.hr

07.03.2019. 10:01:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh