« Nogomet
objavljeno prije 14 godina i 4 mjeseca
KORMILARI OPTIMISTIČNI

Bilićev popis za Belgiju bez iznenađenja

POGLEDAJTE VIDEO: Bilić je naglasio kako je ovo jedan novi start za našu izabranu vrstu te kako želi da sve prođe što bolje u narednom ciklusu kvalifikacija

Fotografija vijesti
Fotografija vijesti (Drago Sopta / CROPIX / Infopunkt.tv)
Više o

nogomet

,

Slaven Bilić

,

Hrvatska

,

Dražen Ladić

,

popis igrača

,

reprezentacija

,

izbornik

Izbornik hrvatske nogometne reprezentacije Slaven Bilić objavio je popis reprezentativaca na koje će računati u prijateljskoj utakmici protiv Belgije 3. ožujka.

Bilić je naglasio kako je ovo jedan novi start za našu izabranu vrstu te kako želi da sve prođe što bolje u narednom ciklusu kvalifikacija.

Belgija se također nije plasirala na Svjetsko prvenstvo u Južnoafričkoj Republici te će biti vrlo motivirani da pokažu da su dobri, tvrdi Bilić, no ipak dodaje kako su oni protivnik po mjeri za ovu fazu priprema za kvalifikacije.

Bilić je izrazio i zadovoljstvo s kadrom te dodao kako postoje još neki igrači ne koje u ovom trenutku ne može računati što zbog ozljeda, što zbog angažmana u mladoj vrsti, ali da postoji jedna vrlo dobra baza od tridesetak igrača na koje će računati u budućnosti.

Bilić je za put u Belgiju pozvao golmane Vedrana Runju i Danijela Subašića, braniče Vedrana Ćorluku, Hrvoja Čalu, Ivicu Križanca, Josipa Šimunića, Dejana Lovrena, Darija Kneževića, Danijela Pranjića, vezne igrače Ognjena Vukojevića, Niku Kranjčara, Darija Srnu, Luku Modrića, Tomislava Dujmovića, Nikolu Pokrivača, Ivana Rakitića, Dragu Gabrića, te napadače Ivicu Olića, Mladena Petrića, Eduarda da Silvu, Marija Mandžukića i Matu Bilića.

Izbornik mlade reprezentacije Dražen Ladić je rekao kao je zadovoljan dosadašnjim rezultatima mlade reprezentacije, no da još ništa nije gotovo, odnosno da se još nismo plasirali na europsko prvenstvo jer do kraja ostaju još tri utakmice, a do posljednje, one u gostima kod susjedne Srbije, ništa neće biti jasno.

Mlada reprezentacija 2. ožujka, dan prije A selekcije igra prijateljsku utakmicu sa vršnjacima iz Francuske.

17.02.2010. 12:11:39
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh