« Nogomet
objavljeno prije 14 godina i 1 mjesec

Bilić: Trojica naših igrača moraju biti iznad razine

Izbornik Hrvatske ponudio formulu za uspjeh na Euru

Hrvatski izbornik dočekan je u našem kampu u Bad Tatzmannsdorfu kao kralj
Hrvatski izbornik dočekan je u našem kampu u Bad Tatzmannsdorfu kao kralj (Robert Belošević/CROPIX)
Više o

Slaven Bilić

,

nogometna reprezentacija

,

Euro 2008.

,

Bad Tatzmannsdorf

,

Tonči Gabrić

Formula za uspjeh na Euru je jako jednostavna - trojica naših igrača moraju biti superinspirirani, a njih sedam moraju biti dobri. Samo jedan igrač ima pravo na slab dan.

Ako se ostvare ti uvjeti, onda dobivamo Austriju - rekao je izbornik Slaven Bilić uoči polaska za našu bazu Bad Tatzmannsdorf.

Slabije predstave protiv Moldavije i Mađarske možda su malo ‘ohladile’ navijče, ali Bilić je i dalje uvjeren da njegovi momci neće podbaciti.

“Nemam nikakvih dvojbi. Već sada znam koji će sastav istrčati protiv Austrije u nedjelju.”
Slaven Bilić, hrvatski izbornik
- A uopće ne sumnjam da ćemo se predstaviti u najboljem svjetlu, jer igrači mi tijekom rovinjskih i čateških priprema nisu poslali nijedan negativan signal. Pripreme smo savršeno odradili i u Austriju putujemo potpuno fizički i psihološki pripremljeni za Euro. Da mogu danas sve koncipirati ispočetka, ništa ne bih promijenio, sve bih isto učinio.

Sljedećih nekoliko dana Bilić će sve podrediti ogledu s Austrijom. Stoga ne čudi što se u naš kamp smjestio Tonči Gabrić, ‘snimatelj’ Austrijanaca.

- Oni mene ničim ne mogu iznenaditi. Bez obzira na njihova imena, način igre je poznat i Austrijanci nas nemaju čime iznenaditi. Spremni smo na sve njihove varijante. Nećemo ih podcijeniti! (METRO) 

04.06.2008. 05:20:51
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh