« Nogomet
objavljeno prije 12 godina i 8 mjeseci
OSVRT NAKON UTAKMICE S GRČKOM

Bilić: Nisam kukavica, pa da se povučem

"Neka Izvršni odbor odluči što je najbolje za hrvatski nogomet. Ja sam profesionalac i moj je cilj plasirati Hrvatsku na Europsko prvenstvo", rekao je Bilić

Više o

Slaven Bilić

,

Grčka

,

Hrvatska

,

poraz

,

Euro 2012.

,

kukavica

Hrvatska nogometna reprezentacija je dan nakon 0-2 poraza od Grčke u Pireju doputovala u Rovinj gdje će boraviti do susreta protiv Latvije u kvalifikacijama za odlazak na EURO 2012. koji je na rasporedu u utorak na Kantridi s početkom u 19 sati, javlja Hina.

Izbornik Slaven Bilić je na konferenciji za novinare poručio kako se neće povući jer to smatra kukavičkim.

"Neka Izvršni odbor odluči što je najbolje za hrvatski nogomet. Ja sam profesionalac i moj je cilj plasirati Hrvatsku na Europsko prvenstvo. Nažalost, prvu meč-loptu nismo iskoristili, a sada jedino o čemu moj stožer i ja razmišljamo jest utakmica s Latvijom", kazao je Bilić dodavši kako je sada najvažnija obveza stručnog stožera psihički podignuti momčad, konsolidirati je i pripremiti je za utakmicu protiv Latvije.

"Što će odlučiti ljudi iz HNS-a, to nije na meni. U ovom trenutku nitko i ništa nije bitnije od plasmana na EURO", naglasio je Bilić.

Osvrnuvši se na utakmicu protiv Grčke Bilić je istaknuo kako je hrvatska reprezentacija izgubila od suparnika koji nije bolji, ali koji je dobar i koji je očito iskoristio svoje prilike.

Na pitanje novinara kako komentira činjenicu da Hrvatska već tri godine nije pobijedila reprezentaciju iz gornjeg nogometnog doma, Bilić je odgovorio da treba vidjeti što se podrazumijeva pod gornjim domom.

"Ako se Grčka gleda kao bezvezni suparnik, jednako tako i Izrael, kao što se od početka naša skupina doživljava kao bezvezna, onda nije dobro naše drugo mjesto u skupini", naglasio je Bilić i ponovio kako se Hrvatska još uvijek može plasirati na EURO jer još uvijek je "moguć i kiks Grka u Gruziji, kao i da se poklope rezultati koji bi nam išli u prilog da budemo najbolja druga reprezentacija".

08.10.2011. 18:46:46
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh