« Nogomet
objavljeno prije 12 godina i 7 mjeseci
KVALIFIKACIJE ZA EURO 2012.

Bilić ne može računati ni na Strinića

Slaven Bilić ne može računati na Ivana Strinića u dodatnim kvalifikacijama za Euro 2012. protiv Turske jer je ozlijedio mišić zadnje lože lijeve noge

Više o

Turska

,

Hrvatska

,

ozljeda

,

Euro 2012.

,

Ivan Strinić

Nakon Nike Kranjčara i Mladena Petrića za dvije utakmice protiv Turske u dodatnim kvalifikacijama za Europsko nogometno prvenstvo 2012. otpao je i Ivan Strinić, javlja Hina.

Branič ukrajinskog prvoligaša Dnjipra ozlijedio je mišić zadnje lože lijeve noge zbog čega će pauizrati nekoliko tjedana. Strinić je do sada upisao 15 nastupa u redovima hrvatske vrste, a igrao je na poziciji lijevog braniča. Na njegovoj poziciji mogao bi zaigrati Vedran Ćorluka ukoliko se oporavi, a možda i Danijel Pranjić.

Hrvatski izbornik Slaven Bilić protiv Turske ne može računati niti na Mladena Petrića koji je prošlog tjedna ozlijedio list lijeve noge na treningu HSV-a. Napadač Hamburga je stradao u jednom duelu, a morat će pauzirati između tri i četiri tjedna. Niko Kranjčar je otpao zbog ozljede zadnje lože.

Problema s ozljedama imaju još dvojica hrvatskih nogometaša. Vedrana Ćorluku muči kronična ozljeda tetiva, dok se Stipe Pletikosa oporavlja od ozljede koljena.

31.10.2011. 10:25:43
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh