« Nogomet
objavljeno prije 12 godina i 8 mjeseci
ŠOK OD GRČKE JOŠ TRAJE

Bilić: Ne bježim od odgovornosti

"Ova situacija je nesumnjivo poremetila igrače, no jučer poslijepodne obavili smo dobar trening. Vidim da su svi spremni i znamo što nam je činiti u utorak protiv Latvije", poručio je Bilić

Više o

Slaven Bilić

,

nogometna reprezentacija

,

Grčka

,

Hrvatska

,

Latvija

,

poraz

,

Euro 2012.

Izbornik hrvatske nogometne reprezentacije Slaven Bilić na današnjoj je konferenciji za novinare u Rovinju još jednom ponovio kako situacija nakon poraza od Grčke u i oko reprezentacije "nije normalna te kako se igrači moraju izdići iznad nje".

"Ova situacija je nesumnjivo poremetila igrače, no jučer poslijepodne obavili smo dobar trening. Vidim da su svi spremni i znamo što nam je činiti u utorak protiv Latvije", poručio je Bilić dodavši kako ga cijela ova situacija zapravo motivira.

"Profesionalac sam i ne bježim od odgovornosti", kazao je izbornik Slaven Bilić.

Na novinarsku konstataciju kako u Rovinju na priprema s reprezentacijom nema nikoga iz vrha HNS-a Bilić je odgovorio kako u posljednjih pet godina nitko iz vrha "nogometne Vlade" nije nikada ni bio na pripremama s reprezentacijom.

"Uostalom s nama je glavni tajnik Zorislav Srebrić, ne vidim problem u tomu što predsjednik saveza nije sa nama," naglasio je hrvatski izbornik.

Reprezentativci Ognjen Vukojević i Nikica Jelavić, koji doduše zbog ozljede neće nastupiti u utorak na Kantridi, iskazali su potporu izborniku Biliću istaknuvši kako su "igrači zaslužili kritike javnosti jer su ostvarili rezultat koji je katastrofalan". Inače, jučerašnji trening na igralištu Valbruna pratilo je svega pedesetak navijača.

09.10.2011. 17:22:01
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh