« Televizija
objavljeno prije 9 godina i 11 mjeseci
TV

Bijeg od vjere na TLC-u

Ova informativna serija donosi priču o osam mladih muškaraca i žena koji po­kušavaju započeti novi život izvan Fundamentalističke crkve Isusa Krista sveta­ca posljednjih dana

Kako pobjeći od fundamentalista
Kako pobjeći od fundamentalista (TLC)
Više o

TLC

,

serija

,

Bijeg od vjere

Bijeg od vjere (Breaking the Faith), novi je serijal TLC-a koji prati tematiku vjere i religioznosti. Premijerno se prikazuje od ponedjeljka 26. svibnja u 20 sati.

Ova informativna serija donosi priču o osam mladih muškaraca i žena koji po­kušavaju započeti novi život izvan Fundamentalističke crkve Isusa Krista sveta­ca posljednjih dana (FLDS) - ili zbog vlastitog izbora ili zbog prisile.

Poznati pod nazivom 'izgubljeni dječaci', mladići su izbačeni iz vlastitih domova u koje se ne mogu vratiti. Žene pak pokušavaju pobjeći kontroli koju provodi zajednica - što uključuje dogovorene brakove i život u potpunoj poslušnosti ('budi dobra' pravi­lo), te se nadaju boljem životu izvan Crkve.

Ostavljajući svijet u kojemu su sve odluke za njih donosili drugi, sada se suočavaju s izazovima života u svijetu u kojemu su odgovorni za svaki korak koji poduzmu. Za ovu skupinu, suočavanje sa životno važnim odlukama u pokušaju da ostvare slobodu donosi i strah da će posljedice napuštanja Crkve doći bez upozorenja.

23.05.2014. 11:56:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh