« Spektakli
objavljeno prije 11 godina i 3 mjeseca
SPEKTAKL

Beyonce u Zagrebu 17. travnja

Nakon što je prošli puta u Zagrebu slavila rođendan, Beyonce se vraća u Arenu 17. travnja

Beyonce se vraća u Zagreb
Beyonce se vraća u Zagreb (Arhiva)
Više o

ulaznice

,

Arena Zagreb

,

koncert

,

Beyonce

,

turneja

,

The Mrs. Carter Show

Beyonce ponovno dolazi u Zagreb 17. travnja u Areni, objavljeno je na njenim službenim stranicama, u sklopu turneje The Mrs. Carter Show.

Prošli put je nastupila 27. travnja 2009. godine, kada je više nego solidno ispunjenu Arenu rasplesala svojim najvećim hitovima, unatoč kasnom početku koncerta.

Vjerujemo da će i ovoga puta mlađahni obožavatelji američke glazbene dive uspjeti skucati novce za ulaznice i ispuniti Arenu.

U posljednje tri godine ovo je njezina prva turneja, a obuhvatit će dvadeset europskih gradova, uz Zagreb nastupiti će u Dublinu, Berlinu, Parizu, te će održati četiri uzastopna nastupa u O2 u Londonu.

Nakon fantastičnog nastupa na sinoćnjem Pepsi SuperBowlu u New Orleansu(Louisiana), Beyoncé službeno započinje svjetsku turneju "The Mrs. Carter Show", koja je do sada je najveći pothvat glazbenice. Očekuje se da će biti najveća turneja u opsegu od bilo koje prijašnje, a obzirom da će trajati godinu dana, u drugom dijelu turneje posjetiti će Latinsku Ameriku, Australiju i Aziju.

Posljednja turneja Beyonce " I AM...WORLD TOUR " bila je izuzetno uspješna, te je zauzela prvo mjesto na Billboardvoj ljestvici "Hot Tour chart". Turnjea je uključivala vise 100 koncerata u od 32 zemlje na 6 kontinenata, a posjetilo ju je vise od 1.1 milijuna fanova.

ULAZNICE I PRODAJA:

Beyonce FAN CLUB pretprodaja ulaznica počinje 6. veljače u 16 h , više na www.beyonce.com

Promotorska pretprodaja ulaznica počinje 8.veljače u 9 sati, a završava 10. Veljače u 17h. Ulaznice se mogu kupiti na www.eventim. hr, te na Eventim prodajnim mjestima Jurišićeva 2A i Arena centar Zagreb.

Redovna prodaja ulaznica počinje 11.veljače na svim prodajnim mjestima sistema Eventim.

Ulaznice su podijeljene u nekoliko kategorija, a cijene ulaznica su:

BEYHIVE(ON STAGE), VIP EXPERIENCE B STAGE I PARTER-370 KUNA

VIP LOŽA-800 KUNA

SJEDENJE 1-420 KUNA

SJEDENJE 2-360 KUNA

SJEDENJE 3-330 KUNA

GORNJA TRIBINA-220 KUNA

04.02.2013. 10:39:11
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh