« Spektakli
objavljeno prije 12 godina i 1 mjesec
IZBOR TJEDNIKA PEOPLE

Beyonce proglašena najljepšom ženom na svijetu

Tjednik People proglasio je R&B glazbenicu i novopečenu majku Beyonce najljepšom ženom na svijetu za 2012. godinu

Fotografija vijesti
Više o

Beyonce

,

časopis People

,

najljepša žena na svijetu

Američka R&B glazbenica Beyonce, po izboru tjednika "People", najljepša je žena na svijetu za 2012. godinu, javlja Hina.

Uspješna kantautorica i producentica i mlada majka troipolmjesečne djevojčice izjavila je u razgovoru s novinarom tjednika kako se, otkako je rodila, "osjeća ljepšom nego ikad". Malena Blue Ivy Carter, čiji je otac poznati reper Jay-Z, rodila se u siječnju.

"Tako je dražesna, nikada dosad nisam osjetila takvu povezanost s nekim i imala takav motiv za život", rekla je ne želeći reći kome djevojčica sliči. "Sliči sebi", jednostavno je odgovorila.

"Pjevačica je tijekom 15-godišnje karijere osvojila 16 nagrada 'Grammy' i može se usporediti s prirodnom silom u svijetu spektakla. Ona je ikona ljepote i stila", piše "People" te dodaje kako je pjevačica nakon porođaja vrlo brzo ponovno dobila zavidnu liniju te da se trenutačno priprema za koncert koji će se početom rujna održati u Atlantic Cityju.

Po prošlogodišnjem izboru tjednika "People", najljepša je bila pjevačica i glumica Jennifer Lopez, a 2010. glumica Julia Roberts.

25.04.2012. 19:53:11
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh