« Zagreb
objavljeno prije 6 godina i 2 mjeseca
DOĐITE!

Besplatni zagrljaji u Zagrebu na Valentinovo

Otkrijte što se sve može dogoditi kada se povežete sa drugim ljudskim bićem jednom jednostavnom gestom davanja

Grlite se!
Grlite se! (Arhiva)
Više o

besplatni zagrljaj

,

Udruga Hoppipolla

Pozivamo vas da danas, 14.02.2018. u Zagrebu, na središnjem gradskom trgu bana Josipa Jelačića od 18.00-19.00h, a u organizaciji volontera Udruge Hoppipolla doživite socijalni eksperiment i podijelite svoj zagrljaj sa slučajnim prolaznikom i na trenutak učinite svijet boljim mjestom.

Ako želite i vi dobiti ovaj neobičan poklon, budite otvoreni za dvostruko darivanje. Razveseliti ćete druge a i sebi priuštiti nezaboravan trenutak da ste nekome uljepšali dan. Otkrijte što se sve može dogoditi kada se povežete sa drugim ljudskim bićem jednom jednostavnom gestom davanja.

CILJ I MISIJA INICIJATIVE

Želimo potaknuti kulturu povjerenja, jednakosti, ravnopravnosti i pozitivnog načina razmišljanja. Ovom inicijativom promovirati ćemo ljudsku povezanost i potaknuti promjenu u pojedincu - u njegovoj jedinstvenosti da se sa jednim zagrljajem osjeća sretnije i da podijeli isti taj osjećaj još nekome u svom okruženju.

ZAŠTO ZAGRLJAJI?
Dokazano je da su zagrljaji vrlo važni za našu fizičku i emocionalnu harmoniju.
Nama ljudima je potrebno 4 zagrljaja dnevno za preživljavanje, 8 zagrljaja dnevno da bismo se održali i 12 zagrljaja dnevno da bismo napredovali.

Stoga, otkrijte nešto novo o sebi ili o drugima. Za ovo iskustvo potrebno je izaći iz zone „sigurnosti" i probati vidjeti što se događa kada nesebično dajete nešto svoje, nešto intimno poput povjerenja i zagrljaja i to potpunom strancu i kako ćete se vi i ta osoba osjećati nakon toga. Dopustite sebi da se povežete sa strancem kroz ovu inicijativu. Važno je da ste dobronamjerni i spremni na različitost.

O UDRUZI HOPPIPOLLA

Udruga Hoppipolla nastala je iz želje da krećući od sebe, budemo promjena koju želimo vidjeti u svijetu. Senzibiliziramo javnost kroz kreiranje raznih inicijativa gdje kroz inspirirajuće priče, aktivnosti, ljubaznost i pozitivnost uključujemo zajednicu na dijeljenje iskustva

14.02.2018. 08:01:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh