« Kultura
objavljeno prije 5 godina
NAJAVE

Besplatni proljetni program u Centru Knap

Likovna radionica Kreativna familija prilika je da se okupe članovi obitelji i zajednički okušaju u kreativnom stvaranju

Zabavni praznici u KNAPu
Zabavni praznici u KNAPu (Centar KNAP)
Više o

radionice

,

KNAP

,

Cekape

Svi oni koji ove proljetne praznike provode u Zagrebu, u Centru kulture na Peščenici mogu sudjelovati u bogatom programu radionica i predavanja.

Počevši  s najmlađima koji će tijekom proljetnih praznika naučiti nešto o vještinama bubnjanja od Branka Trajkova Traka, bubnjara poznate glazbene skupine Zabranjeno pušenje.

Besplatna radionica Spring Drums održat će se u srijedu 24. travnja, a sve informacije pročitajte na stranicama centra.

Nove doživljaje mogu također i iskusiti oni malo stariji. Naime, predavačica Mira Pavlica-Stojčević ponovno će održati jedno od svojih putopisnih predavanja. Na predavanju Od Urala do Kaspijskog mora govorit će o Permu, starom gradu Astrahanu, Volgogradu, odnosno Staljingradu. Na putovanje Rusijom kroz polja lotosa na Kaspijskom moru kreće se 25. travnja u 19 sati.

Kao šećer na kraju, posljednja će radionica 26. travnja okupiti i mlađe i starije. Ova likovna radionica Kreativna familija prilika je da se okupe članovi obitelji i zajednički okušaju u kreativnom stvaranju. Kod nas su zabava, nova iskustva i odmor zajamčeni. Za sve informacije pišite na centar@knap.hr.

15.04.2019. 14:01:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh