Metro-portal.hr

objavljeno 17.08.2010. 18:08:00
LJETNO KINO

Besplatni filmovi pod zvijezdama na Gornjem gradu

Ljetno kino "Gradec" otvoreno je do 24. kolovoza, filmovi se besplatno prikazuju svake večeri od 21 sat

Fotografija vijesti

Početkom kolovoza na zagrebačkom Gornjem gradu iza Gornjogradske gimnazije otvoreno je Ljetno kino "Gradec". Ovo je prvo izdanje navedenog kulturnog projekta koji zainteresiranim građanima i gostima Zagreba omogućava besplatno uživanje u vrhunskim filmskim ostvarenjima iz europske i američke kinematografije.

Svi koji su proteklih dana boravili u Zagrebu ili se u grad vraćaju s godišnjih odmora, još uvijek ljetne dane mogu ugodno privesti kraju u "kinu pod zvijezdama". Ljetno kino "Gradec" otvoreno je do 24. kolovoza, a na programu se još nalaze sljedeći filmski naslovi: „Slagalica strave VI", „Žena kojoj sam čitao", „Cesta", „Slučajevi običnog ludila", „Milk", „Elitna postrojba", „Devet" i „Služio sam engleskog kralja". Projekcije filmova svake večeri počinju točno u 21.00 sat.

Program Ljetnog kina "Gradec" zainteresirani građani mogu pronaći u tiskanim programima na Gornjem gradu kao i na interentskoj stranici www.ljetnokinogradec.com.

Ljetno kino "Gradec" realizirano je zahvaljujući potpori Turističke zajednice grada Zagreba, Podruma Belje, Agencije za tržišno komuniciranje PROGLAS, Vukovar film festivala, Discovery filma i nekoliko drugih kino distributera.


17.08.2010. 18:08:00
http://metro-portal.hr/besplatni-filmovi-pod-zvijezdama-na-gornjem-gradu/46319/