« Zagreb
objavljeno prije 14 godina i 1 mjesec
BORBA ZA VLAST U ZAGREBU

Bernardić: Vodit ću SDP u pobjede, ne u podjele

"Sposobnost, odgovornost i poštenje, to želim da od 23. svibnja stanuje u zagrebačkom SDP-u", poručuje novi kandidat za predsjednika zagrebačkog ogranka stranke

SDP Davor Bernardić
SDP Davor Bernardić (Boris Arbanas/CROPIX)
Više o

SDP

,

Davor Bernardić

Kandidat za predsjednika zagrebačkog SDP-a Davor Bernardić pozvao je danas članove te stranačke organizacije da mu u nedjelju, 23. svibnja daju glas i tako, poručio im je, biraju snažniji, moderniji i prema Zagrepčanima odgovorniji SDP.

"Sposobnost, odgovornost i poštenje, to želim da od 23. svibnja stanuje u zagrebačkom SDP-u", poručio je Bernardić zagrebačkom članstvu u ispunjenoj dvorani Tribine Grada Zagreba.

Naglasio je da Europa i svijet, pa tako i Hrvatska i SDP proživljavaju promjene koje zagrebačka organizacija ne može gledati po strani, već se, istaknuo je, mora okrenuti budućnosti. "Kandidirao sam se jer želim jači, bolji i uspješniji SDP, SDP u kojem se ljudi poštuju, SDP ravnopravnosti i suradnje, poštenja i solidarnosti, SDP šansi za sve one koji žele pokazati što mogu", rekao je Bernardić.

Samo takav zagrebački SDP, istaknuo je, može stranku predvoditi do pobjede na idućim parlamentarnim izborima. Članstvu je obećao da će na čelu gradske organizacije voditi politiku suradnje sa zagrebačkim prstenom i okolnim županijama, "jer Zagreb nije otok za sebe", da će uočiti pojedinačne kvalitete svakog člana i omogućiti mu da sudjeluje u politici za boljitak stranke i grada.

"Sposobnost, odgovornost i poštenje, to želim da od 23. svibnja stanuje u zagrebačkom SDP-u", poručio je Bernardić.

"Vi ste moja snaga i jamstvo da ću svoj program provesti", poručio je Bernardić, označivši se kao političara koji ne ovisi o nikome osim o članstvu, bez "političko-klanovskog backgrounda", već onaj koji će SDP "voditi u pobjede, a ne podjele".

"Praška (sjedište zagrebačkog SDP-a) zbog članova, a ne rukovodstva, bez nametanja stavova, s uvažavanjem tuđih mišljenja", kazao je, zaključivši svoje obraćanje izbornim sloganom "Mi možemo bolje".

Potporu Bernadiću među ostalim su došli dati potpredsjednik Sabora Neven Mimica, saborski zastupnik Gordan Maras, predsjednici SDP-ovih organizacija Zagrebačke i Splitsko-dalmatinske županije Mihael Zmajlović i Arsen Bauk, te čelnici foruma mladih i seniora Srđan Subotić i Duško Plećaš. (hina/metro-portal)

18.05.2010. 21:52:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh