« Zagreb
objavljeno prije 12 godina i 5 mjeseci
ZAGREBAČKA SKUPŠTINA

Bernardić imenovan novim predsjednikom Gradske skupštine

Bernardić je u nastupnom govoru istaknuo kako to za njega znači dodatnu odgovornost te naglasio kako će nastojati unaprijediti rad skupštine

Više o

Boris Šprem

,

Davor Bernardić

,

zagrebački SDP

,

Gradska skupština Zagreb

Budući da je dosadašnji predsjednik zagrebačke Gradske skupštine, Boris Šprem, otišao na dužnost predsjednika Hrvatskog sabora, zastupnici skupštine razrješili su ga dužnosti te na njegovo mjesto imenovali predsjednika zagrebačkog SDP-a Davora Bernardića, javlja Hina.

Bernardić je u nastupnom govoru istaknuo kako to za njega znači dodatnu odgovornost te naglasio kako će nastojati unaprijediti rad skupštine u smislu učinkovitosti i još boljeg razumijevanja te iskrene suradnje i otvorenosti prema građanima.

Rekao je kako će u radu zadržati i unaprijediti sve ono što je bilo dobro, ali i biti otvoren za nove ideje i energiju koja je potrebna gradu Zagrebu. Pozvao je građane da daju primjedbe, prijedloge i sugestije, koje će nastojati riješiti, te je najavio otvaranje ureda za susrete zastupnika s građanima.

Novi predsjednik Gradske skupštine Davor Bernardić gradski je i zastupnik Hrvatskog sabora te potpredsjednik saborskog Odbora za informiranje, informatizaciju i medije i član Odbora za lokalnu i područnu (regionalnu) samoupravu.

Davor Bernardić rođen je 5. siječnja 1980. godine u Zagrebu gdje je na Prirodoslovno-matematičkom fakultetu (PMF-u) diplomirao fiziku. Bio je dvostruki državni prvak i reprezentativac u fizici, a za vrijeme studija proglašen top studentom. Nakon završenog studija postaje znanstveni novak te asistent na PMF-u. Polaznik je poslijediplomskog studija iz financija na Ekonomskom fakultetu u Zagrebu.

26.01.2012. 14:34:04
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh