« Zagreb
objavljeno prije 16 godina i 3 mjeseca
noćas u zagrebu

Benzinske postaje na meti lopova

Dvije uspješne i jedna neuspješna pljačka benzinskih postaja

OMV-ovu postaju noćas razbojnik nije uspio opljačkati, a to je uspjelo njegovim
OMV-ovu postaju noćas razbojnik nije uspio opljačkati, a to je uspjelo njegovim "kolegama" prije manje od mjesec dana kad je plijen bio više od 100.000 kuna (Nenad Dugi/Cropix)
Više o

pljačka benzinske pumpe

,

opljačkana pumpa

Dvojica nepoznatih naoružanih razbojnika opljačkali su rano jutros benzinsku postaju Cro benz u Novom Zagrebu, doznaje se u zagrebačkoj policiji.

U drugoj pljački nepoznati razbojnici naoružani pištoljem upali su oko 4,30 sati u benzinsku postaju u novozagrebačkoj Aveniji Dubrovnik, zaprijetili dvojici djelatnika te pobjegli s plijenom.

Za razbojnicima se traga.

Noćas, jedan sat poslije ponoći nepoznati razbojnik naoružan pištoljem pokušao je opljačkati benzinsku postaju OMV-a u Branimirovoj ulici, no u tomu nije uspio.

Sinoć je oko 19,30 uspješan je bio nepoznati razbojnik koji je s nožem u ruci upao u poslovnicu Hrvatske lutrije na Kninskom trgu i uz prijetnju natjerao zaposlenicu da mu preda novac. Za njim se još traga.

Policija nije izvijestila kolika je materijalna šteta u dvije uspješne pljačke benzinskih postaja i poslovnici Hrvatske lutrije.

24.09.2008. 11:46:54
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh