« Film
objavljeno prije 14 godina i 5 mjeseci
WOLFMAN

Benicio del Toro uvijek na strani čudovišta

U najnovijem filmu o vukodlaku del Toro tu zvijer vidi kao žrtvu koju uvijek osuđuju bez razumijevanja

"Vidim vukodlaka kao žrtvu, uvijek ga osuđuju bez razumijevanja" (Getty Images)
Više o

Benicio del Toro

,

vukodlak

,

Anthony Hopkins

,

wolfman film

,

emily blunt

Glumac Benicio del Toro kaže da je pristao na glavnu ulogu u "Wolfmanu" jer je slab na čudovišta. Dobitnik Oscara za sporednu ulogu u "Trafficu" iz 2000. godine kaže da vukodlaka kojeg tumači kao i mnoge druge mračne likove u književnosti prati loša reputacija. U razgovoru s novinarima u Mexico Cityju u ponedjeljak rekao je da je "uvijek bio na strani čudovišta".

Film je režirao Joe Johnston (Jurski park III) a osim Del Tora glume Anthony Hopkins, Emily Blunt i Hugo Weaving. U moderniziranom mitu o vukodlaku ima još više krvi i nasilja. No, del Toro koji je i koproducent filma, kaže da ima još toga u priči. "Vidim vukodlaka kao žrtvu, uvijek ga osuđuju bez razumijevanja".

Film se u hrvatskim kinima počinje prikazivati 18. veljače.

Plemić Lawrence Talbot (Benicio del Toro) nevoljko se vraća na obiteljsko imanje nakon što je dobio vijest da mu je brat misteriozno nestao. Ponovno se suočava sa svojim otuđenim ocem u isto vrijeme započevši istragu nestanka svog brata, uz pomoć bratove zaručnice Gwen (Emily Blunt). Uskoro će saznati da nešto, brutalne snage i nezasitne žeđi za krvlju, ubija seljake i da je poprilično sumnjivi detektiv Scotland Yarda, Frederick Abberline (Hugo Weaving), također pokrenuo istragu. (hina/metro-portal)

09.02.2010. 13:47:52
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh