« Spektakli
objavljeno prije 14 godina i 5 mjeseci

Beckhamova muškost izložena u San Franciscu

Plakat nogometaša u Armanijevom vešu premijerno je izložen u američkom gradu

Plakat razgolićenog Beckhama divovskih dimenzija uskoro će se naći po cijelom svijetu
Plakat razgolićenog Beckhama divovskih dimenzija uskoro će se naći po cijelom svijetu
Više o

David Beckham

,

Armani

Engleska nogometna reprezentacija ove je godine, kako je već poznato, propustila Euro, no David Beckham ne propušta nijednu priliku za dodatnu zaradu manekenstvom.

Engleski ljepotan upravo je otputovao u San Francisco kako bi se zajedno sa svojim obožavateljima  obožavateljima divio svom plakatu u Armanijevim gaćicama, modnoj fotografiji preslikanoj na platno divovskih dimenzija obješenoj na fasadu jedne tamošnje zgrade. I kako se čini, barem prema plakatu, njegova je muškost  zaista impozantna, a u divovskim dimenzijama doima se još grandioznije.

Sam nogometaš nije mogao sakriti zadovoljstvo modnom kampanjom, osobito što će nakon San Francisca, plakat skoro golog Beckhama biti lansiran po cijelom svijetu.

Još ga boli EURO...Na premijeri plakata David se osvrnuo i na EURO rekavši kako mu je ‘fizički loše dok gleda utakmice’.
- Trebali smo igrati tamo, ali to je jedna od onih stvari. Idemo dalje, to je sad stvar prošlosti, kazao je David.   

Kako plakat zorno prikazuje Davidove pločice na impresivnom torzu, nije čudno što se na premijeri pojavilo na stotine zanesenih djevojaka koje zanosnog Becksa smatraju  najseksepilnijim sportašem na svijetu.

Jedna od njih bila je osobito sretna, jer ju je na premijeri zvijezda Los Angeles Galaxyja čak i zagrlila. No, nasmiješeni Beckham nije propustio priliku da se osvrne i na Europsko prvenstvo kazaši kako mu je doista teško iz fotelje gledati utakmice.

- Osjećam se fizički loše dok gledam utakmice. Trebali smo igrati tamo, ali to je jedna od onih stvari. Idemo dalje, to je sad stvar prošlosti, kazao je.

I da podsjetimo, Davidovo skidanje za Armanijevu reklamnu kampanju rezulitralo je mnogim popratnim reakcijama. Primjerice, Kinezi su raspravu oko obdarenosti slavnog nogometaša odlučili začiniti plasiranjem linije kondoma s njegovim imenom.

Iako Beckham nije odobrio liniju niti je bio oduševljen tim potezom, prezervativ s njegovim imenom odmah je osvojio Kineze. Njegovi proizvođači tvrde da će ime nogometaša na sigurnosnoj gumici pomoći njegovim korisnicima da saznaju što to Beckham radi na ‘terenu’. (METRO) 

20.06.2008. 02:40:24
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh