« Nogomet
objavljeno prije 12 godina i 8 mjeseci
IAKO MU JE 36 GODINA

Beckham mašta o osvajanju olimpijskog zlata u Londonu 2012.

Poznati nogometaš priznao je kako mu je jedina želja biti dio reprezentacije na Olimpijskim igrama u njegovom rodnom gradu

Fotografija vijesti
Više o

nogomet

,

London

,

nogometna reprezentacija

,

Olimpijske igre

,

David Beckham

Premda ima 36 godina i sve je bliži prekidu igračke karijere David Beckham je otkrio svoj glavni cilj, a to je nastup na Olimpijskim igrama u Londonu 2012, piše Hina.

"Nije mi važno gdje ću nastaviti karijeru. Nije bitno hoću li ostati u LA Galaxyju, otići u PSG ili neki drugi cilj. Jedino je bitno da igram kako bi mogao izboriti mjesto u reprezentaciji Velike Britanije na OI u Londonu."

Beckham je rođen u londonskom kvartu Leytonstone i nastup na OI u rodnom gradu njegova je velika želja. "Maštam o tome da sa reprezentacijom Velike Britanije u gradu u kojem sam odrastao osvojim olimpijsko zlato. Samo biti dio momčadi Velike Britanije bila bi velika stvar," kazao je bivši kapetan engleske reprezentacije.

Prema pisanju otočkog tiska glavni kandidat za izbornika britanske vrste je Stuart Pearce, sadašnji izbornik engleske U21 reprezentacije. Na OI nastupaju U-23 reprezentacije koje se mogu pojačati sa tri igrača starija od 23 godine.

 

19.10.2011. 19:57:43
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh