« Nogomet
objavljeno prije 14 godina i 2 mjeseca
USPJEŠNE OPERACIJE

Beckham i Nesta otpušteni iz klinika

Beckhamova operacija je protekla u najboljem redu, međutim za njega je ova sezona završila, ali Nesta do kraja sezone ima šanse za nastupe

(Getty Images)
Više o

David Beckham

,

Alessandro Nesta

,

ozlijeda

Nogometaši Milana David Beckham (34) i Alessandro Nesta (34) napustili su klinike u kojima su operirani nakon što su u ligaškim ogledima talijanskog prvenstva zadobili teške ozljede Ahilove tetive i koljena.

Beckhamu je u nedjelju u susretu protiv Chieva pukla Ahilova tetiva i operaciju je obavio u Finskoj u gradu Turku kod glasovitog stručnjaka Sakari Orave, dok je Nesta ozlijedio koljeno, a operativni zahvat je obavio u rimskoj klinici Villa Stuart.

Beckhamova operacija je protekla u najboljem redu, međutim za njega je ova sezona završila, a Svjetsko prvenstvu u Južnoj Africi izgubljeno.

"Za sada sve ide prema planu. Operacija je prošla dobro i sada slijedi faza oporavka," kazao je Orava.

Za razliku od Beckhama, Milanov branič Nesta, koji se ozlijedio 28. veljače u utakmici protiv Atalante, mogao bi još nastupiti ove sezone.

"Koljeno nije u toliko lošem stanju kao što se mislilo. Možda još i zaigram do konca prvenstva (16. svibnja)," kazao je Nesta. (hina/metro-portal)

17.03.2010. 18:46:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh