« Lifestlye MODA&STIL
objavljeno prije 7 mjeseci i 21 dan
SAVJETI

Beauty tretman koji će vas razmaziti

Uz ovaj beauty tretman, vaše će kovrče biti savršene čak i ako ih sušite na zraku

Uživajte u svojim kovrčama
Uživajte u svojim kovrčama (Arhiva)
Više o

kosa

,

kovrče

,

beauty tretman

Koliko puta ste pomislili da nikad nećete izaći na kraj sa zapetljanim kovrčama, a raščešljavanje nakon pranja vam predstavlja najveću noćnu moru? Održavanje kovrčave kose zna biti zahtjevno i izazovno, ali pozitivne promjene u beauty industriji nameću nove trendove pa su neukrotive, bujne kovrče postale veliki hit.

Od modnih pista, Instagrama do glazbenih i filmskih zvijezda, svaka žena slavi prirodnu teksturu kose i različitosti koje nas čine jedinstvenima.

Savršeni za sušenje kose na zraku

Iako svaki tip zahtijeva određen pristup kada govorimo o njezi i zaštiti, tako i kovrčava kosa treba puno ljubavi da bi zablistala u prirodnom izdanju. Kovrčava kosa, za razliku od drugih tipova kose, tipično je vrlo suha i vlas je tanka pa je zbog toga nužno koristiti proizvode za pranje namijenjene isključivo vašem tipu kose. Ključ dobre njege kovrčave kose leži u dubinskoj hidrataciji i zato pomno treba birati proizvode čiji će sastojci obnoviti i zadržati prirodna blagotvorna ulja kose

Zato je renomirani brend Kevin.Murphy proširio svoju kolekciju s novim setom proizvoda koje će pomoći raščešljati i najgušće kovrče.

Dubinska hidratacija uz neodoljiv miris

Ako vam se kosa lomi, teško ju raščešljavate ili se pitate kako će novi proizvodi utjecati na obojanu kosu, novi dodaci Killer.Curls liniji pobrinuli su se za rješenje. Glavni sastojci formule su hranjivo vegansko zobeno mlijeko s mirisom vanilije, shea maslac i ulje avokada. Brzo se upijaju u kosu što je čini savršenom za sušenje na zraku, a raščešljavanje će biti bezbolno i brzo. Za one koji iznad svega žele održavanje boje, novi dodaci liniji također sprječavaju blijeđenje boje nakon više nanošenja što omogućuje postojanost i zaštitu obojane kose.

Da biste postigli savršen finish, za to je zadužena nova leave in pročišćavajuća krema dizajnirana za definiranje i poboljšanje svih tekstura kovrča, pritom ostavljajući kosu mekom, prirodnom i zdravom.

Uz shea maslac za veću hidrataciju, krema ostavlja kosu bogatom i luksuznom, a glavni sastojak organskog zobenog mlijeka pobrinut će se da vaše kovrče budu savršeno hidratizirane i živahne bez obzira na vremenske uvjete.

Bilo da imate čvrste spiralne kovrče ili laganije uvojke, svaka tekstura je jedinstvena i ne postoje dvije iste, a to znači da je i kombinacija proizvoda jednako tako jedinstvena. Novi tretmani zadovoljavaju svaku potrebu, bez obzira na zahtjevnost i dizajnirani su da svaka kovrča bude definirana, zdrava i savršena.

Uz novi tretman, kovrčava kosa više neće imati granica, štoviše, bit ćete ponosni na jedinstven prirodni look s kojim ćete se istaknuti na svakom mjestu jer, nositi svoju prirodnu kosu nikad nije bilo tako cool.

08.09.2023. 15:00:58
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh