« Televizija
objavljeno prije 8 godina i 2 mjeseca
DISCOVERY

Bear Grylls: Misija preživljavanje na Discovery Channelu

Sportaši, glumci i pop-zvijezde su možda navikli na svjetla pozornice, no ništa ih ne može pripremiti za suočava­nje s vlastitim strahovima

Više o

Discovery Channel

,

Bear Grylls

,

Misija preživljavanje

Pod vodstvom pustolova Beara Gryllsa, osam slavnih osoba kreće na 12-dnevnu ekspediciju u kišne šume Kostarike, gdje će morati naučiti kretati se po teško pro­hodnom terenu, graditi skloništa i hraniti se svime onime što im priroda pruža.

Zvijezde će se suočiti s cijelim nizom izazova, od spuštanja užetom niz vodopade do prijelaza preko opasnih brzaca. Bear će svakog tjedna eliminirati po jednu zvi­jezdu, sve dok njih troje ne ostane u velikoj završnici.

U ovoj će se seriji Bearu pri­družiti dvostruka osvajačica olimpijskog zlata Kelly Holmes te osvajač Svjetskog prvenstva u ragbiju Mike Tindall. Tu su još glumci Emilia Fox, Laurence Fox, Tom Rosenthal, pjevač Max George i DJ Vogue Williams.

Sportaši, glumci i pop-zvijezde su možda navikli na svjetla pozornice, no ništa ih ne može pripremiti za suočava­nje s vlastitim strahovima, uključujući i strah od visine, vode i gmizavih stvorenja.

Bear Grylls: Misija preživljavanje se na Discovery Channelu emitira ponedjeljkom u 22 sata (od 11. travnja).

07.04.2016. 13:56:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh