« Nogomet
objavljeno prije 14 godina i 10 mjeseci
Alkoholom protiv neuspjeha

Bavarci utjehu traže u 7100 litara pive

Navijači njemačkog velikana Bayerna katastrofalno otvaranje sezone utažit će u alkoholu.

Fotografija vijesti
Fotografija vijesti (Arhiva)
Više o

pivo

,

Bayern

,

njemačko nogometno prvenstvo

Nakon samo dva prikupljena boda u tri prvenstvene utakmice, uz visoki poraz od Meinza (3:1) u prošlom kolu, igrači Bayerna u Allianz Areni dočekuju aktualne prvake iz Wolfsburga.  Tom prilikom će njemačka pivovara Paulaner održati obećanje dano prošle godine da će pokloniti 100 litara pive za svaki pogodak koji bavarski klub postigne u prvenstvu.  

Kako je Bayern sezonu završio kao drugoplasirana momčad sa 71 postignutim pogotkom, Paulaner će prvih 14.200 posjetitelja koji u subotu uđu na stadion počastiti s kuponom za pola litre Münchner Hell pive.

Navijači su s odobravanjem dočekali najavu pivovare te se nadaju da im njihova momčad ove sezone više neće priuštiti glavobolje zbog  blijede igre.

Njemačke novine također su se raspisale o mogućim pojačanjima koje čelnici Bayerna nastoje dovesti u klub do završetka prijelaznog roka u ponedjeljak. Uz Realovog Rafaela van der Vaarta, najčešće se spomije nizozemski reprezentativac Arjen Robben čija se odšteta procijenjuje na vrtoglavih 25 milijuna eura.  

27.08.2009. 18:20:18
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh