« Spektakli
objavljeno prije 14 godina i 3 mjeseca
OBITELJSKO NASILJE

Bare se potukao s djevojkom - ona ga ogrebla, a on nju šakom u glavu

Svađa je prerasla u fizički sukob iz kojega je pjevač izašao s ogrebotinama, a njegova djevojka s nagnječenjem mozga

Fotografija vijesti
Fotografija vijesti (Goran Mehkek/Cropix)
Više o

Goran Bare

,

Bare djevojka

,

Bare tučnjava

Pjevač Goran Bare noćas je po drugi put u nešto više od mjesec dana završio u policiji, ovoga puta zbog tučnjave sa svojom djevojkom koja je zbog nagnječenja mozga zadržana u bolnici.

Vođi rock grupe Majke prijeti kaznena prijava zbog nanošenja teških tjelesnih ozljeda, doznaje se u zagrebačkoj policiji koja će kriminalističko istraživanje nad pjevačem pokrenuti nakon dovršetka prekršajnog postupka zbog obiteljskog nasilja.

Prema policijskim informacijama, pjevač se s 32-godišnjom djevojkom posvađao sinoć oko 19 sati u njihovom stanu u Novom Zagrebu. Svađa je prerasla u fizički sukob iz kojega je Bare izašao s ogrebotinama, a njegova partnerica s nagnječenjem mozga, izazvanim udarcem šakom u glavu.

Ozlijeđena žena pozvala je policiju, a oni su obavijestili Hitnu pomoć. Na kraju su oboje završili na liječničkom pregledu u KBC-u Zagreb, gdje je 32-godišnjakinja zadržana na liječenju.

Bare je, nakon liječničke pomoći, pritvoren do početka radnog vremena Prekršajnog suda. Prekršajni postupak očekuje i ozlijeđenu ženu, dok će se Bare suočiti i s kaznenom prijavom za nanošenje teških tjelesnih ozljeda.

No, prije podizanja kaznene prijave policija mora razgovarati s ozlijeđenom koja je još uvijek pod liječničkim nadzorom.

Odvjetnica Jadranka Sloković, koja je pjevača zastupala kada je uhićen zbog posjedovanja kokaina, Hini je izjavila da ne zna pojedinosti sinoćnjeg incidenta te da nastavak postupka ovisi o liječničkim nalazima ozlijeđene.

Bare je, inače, jučer prijepodne bio na istražnom ročištu na zagrebačkom Županijskom sudu zbog posjedovanja 0,5 grama kokaina. (hina/metro-portal)

13.04.2010. 12:16:36
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh