« Zagreb
objavljeno prije 14 godina i 3 mjeseca
ŽAO MU

Bandić odbio komentirati preporuku gradskih zastupnika

Gradonačelnik je bez komentara o preporuci da se revidira projekt ''Cvjetni prolaz'', kao i o odluci Ustavnog suda o Holdingu

Fotografija vijesti
Fotografija vijesti (Drago Sopta/Cropix)
Više o

Milan Bandić

,

Mirela Holy

,

projekt cvjetni

,

gradska supština zagreb

Zagrebački gradonačelnik Milan Bandić odbio je, prilikom današnje dodjele stipendija, komentirati jučerašnju preporuku gradskih zastupnika da započne nove pregovore s investitorom projekta "Cvjetni prolaz" kako bi se revidirao projekt, kao i tvrdnje medija da iz jedne od nedavnih odluka Ustavnog suda proizlazi kako je zagrebačka Gradska skupština, a ne on, ovlaštena imenovati članove skupštine Zagrebačkog holdinga.

Ispriku SDP-ove vijećnica Mirele Holy u ime kluba zastupnika na jučerašnjoj tematskoj sjednici Gradske skupštine zbog odluka koje je u ime SDP-a donio Milan Bandić, prokomentirao je ustvrdivši "kako mu je žao što nije napravljeno i više".

Urbanistički cilj svih nas koji smo dobili mandat treba biti boljitak i urbanistički preporod Zagreba, naglasio je Bandić dodavši kako bi "bio najsretniji da u svih 16 donjogradskih blokova ima 16 kranova". Znat ću braniti demarkacionu liniju moje odgovornosti i instrumenata da budem odgovoran, poručio je Bandić.

Gradonačelnik Bandić danas je uručio stipendije Grada Zagreba učenicima i studentima slabijeg socijalnog statusa. Uručeno je deset srednjoškolskih i isto toliko studentskih stipendija.

Stipendije se dodjeljuju na vrijeme od 12 mjeseci, a isplaćuju se u mjesečnom iznosu od oko 1.200 kuna za učenike i oko 1.800 kuna za studente.

Ovo je već treća godina za redom u kojoj Grad Zagreb dodjeljuje stipendije učenicima i studentima slabijeg imovinskog statusa. Gradonačelnik Bandić obećao je kako će se truditi da broj onih koji će dobiti stipendije u budućnosti bude još veći. (hina/metro-portal)

19.03.2010. 14:21:34
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh