« Zagreb
objavljeno prije 15 godina i 7 mjeseci

Bandić o zagrebačkoj Areni

Fotografija vijesti
Fotografija vijesti (CROPIX)
Više o

Milan Bandić

,

rukometna arena

,

Arena Zagreb

Zagrebački gradonačelnik Milan Bandić u ponedjeljak je prilikom obilaska gradilišta sportske dvorane "Arena Zagreb" pozvao izvođače radova i sve koji su odgovorni za izgradnju te sportske dvorane da što prije završe okoliš i infrastrukturu oko dvorane kako zbog mogućih kiša ne bi došlo do probijanja zadanih rokova.

"Pobijedili smo kišu što se tiče dvorane, pokrili smo je i sad možemo unutra raditi cijeli dan", kazao je Bandić dodavši da u tjedan dana treba napraviti sve ostalo kako bi oborinske vode mogle odlaziti u kanalizaciju. Smatra da bi, ukoliko se to ne napravi a počnu velike kiše, moglo doći do probijanja zadanih rokova.

Predsjednik Uprave "Ingre" Igor Oppenheim je izvijestio da se intenzivno radi na unutrašnjem uređenju "Arene Zagreb". Postavljaju se pomične tribine i sjedala, uređuje se VIP salon, lože i zajedničke prostorije, sve ide po planu i bit će završeno do 15. prosinca, rekao je Oppenheim.

Koordinatorica gradilišta Melinda Andrijić rekla je da će do početka prosinca biti završene sve prometnice uz dvoranu.

Bandić nije želio komentirati navode medija da je navodno dao milijunske poslove svom kumu Milanu Penavi, vlasniku tvrtke "Tigra". "Ne bih ja to komentirao. Ja znam da je predizborna kampanja, ali što je previše je previše", kazao je dodavši da on ne određuje tko će dobiti posao.

Upitan je li pokrenuta istraga vezana uz izgradnju stakleno -aluminijskog objekta ZET-a na Črnomercu za koju je četvorni metar, prema navodima medija, plaćen čak 5009 eura, zagrebački gradonačelnik je rekao da je za informiranje novinara zadužen za to nadležan gradski ured i dodao da Kontrolni ured radi svoj dio posla. "Ako je netko pogriješio, neka odgovara", kazao je te dodao da će o cijeni kvadrata svoje reći Kontrolni ured i neovisni vještak.

"Ja nisam građevinski stručnjak niti gradonačelnik dijeli poslove, a najmanje kumovima", rekao je Bandić.(hina/metro-portal)

10.11.2008. 19:22:31
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh