« Zagreb
objavljeno prije 11 godina i 1 mjesec
LOOL

Bandić dolazi na javne tribine sa zaštitarima

Gradonačelnik se odlučio obraniti od svojih građana zidom zaštitara koji puštaju samo probrane na javne tribine

Demokracija po Milanu Bandiću
Demokracija po Milanu Bandiću (Screenshot YouTube)
Više o

Milan Bandić

,

zaštitari

,

Građanska akcija

,

javna tribina

Milan Bandić nastavlja po svom, održavajući javne tribine koje, kao, nisu predizborni skupovi, no da mu se ne bi slučajno dogodilo da u medije dospije njegovo agitiranje, okružio se zidom zaštitara?!

Nevjerojatna predizborna kampanja tako dobiva novu dimenziju - kandidat za gradonačelnika se brani od svojih glasača zidom nabildanih mladića koji na "javne tribine" puštaju samo podobne. Naravno, ako ste pripadnik Građanske akcije, ulaz vam je zabranjen.

Tako su aktivisti pokušali ući na jučerašnju tribinu u OŠ Šestine, ali su ih dočekali mišići i mrki pogledi koji su ih spriječili da uđu. Evo što aktivisti kažu o tome:

"Saga oko Bandićevog kršenja zakona se nastavlja. Može li gore?

Dokle seže bezobrazluk i bahatost aktualnog zagrebačkog gradonačelnika pokazuje video materijal sa jučerašnje Tribine o legalizaciji bespravno sagrađenih objekata iliti Bandićevog nezakonitog predizbornog skupa u osnovnoj skoli u Šestinama.

Unatoč jučerašnjem upozorenju DIP-a Milanu Bandiću kako krši zakone vodeći predizbornu kampanju u objektima u vlasništvu države ili lokalne samouprave Milan Bandić ponovo pokazuje da je iznad zakona i da je zakon pisan za prasce a ne za neraste kao sto je on.

On jučer čini ono što je u bilo kojoj zemlji zakona nemoguće - privatizira javno dobro, osnovnu školu!

I to kako? Tako što je dovukao dvadesetak ćelavaca te ih postavio na ulaz u osnovnu školu i koristi ih kako bi "filtrirali" nepoćudne građane po nekim svojim iskrivljenim mjerilima. Valjda misli kako je tako moguće zaštititi sebe i svoju kliku od kritike.

Bandić je jučer uz pomoć brutalne sile spriječio građanima i novinarima ulazak u javno dobro potpuno nezakonito ali i bezobrazno i bahato kako to on samo može. Ili misli da može.

Sada je krajnje vrijeme da mu se stane na kraj jer ga sad možemo vidjeti u svoj njegovoj bijedi i strahu. Zar se pošteni i ugledni gradonačelnik grada Zagreba štiti krajnje sumnjivim tipovima od građana Zagreba? Koji ugledni zagrebački gradonačelnik kroz povijest našeg lijepog Zagreba je trebao koristiti usluge ''zaštitara'' kako bi se kretao po Zagrebu?

Pozivamo građane i medije da se zajednički suprotstavimo ovoj samovolji budućeg bivšeg gradonačelnika i ne dozvolimo mu daljnju uzurpaciju naših dobara jer Zagreb nije njegova prćija.

A tebi Bandiću poručujemo da ćemo izvršiti građansko uhićenje i sprovesti te do pritvorske jedinice čim te se dokopamo jer svaki građanin ovoga grada to može učiniti onome koga uhvati u činjenju kaznenog djela.

Mile gotov si!"

25.04.2013. 09:18:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh