« Zagreb
objavljeno prije 13 godina i 9 mjeseci
17. DO 19. RUJNA

Auto motor show: Ferrari izložio bolid na Trgu bana Jelačića

VIDEO - Prvi Auto motor show posjetiteljima nudi vožnje svjetskih vozača, show kaskadera, automobilske utrke i bogat zabavni program - OSVOJITE ULAZNICE

Auto motor show
Auto motor show (Bruno Konjević/Cropix/Infopunkt)
Više o

Krunoslav Borovec

,

Tomislav Jelić

,

jagoda

Prvo izdanje Auto motor showa 2010. održat će se u Zagrebu od 17. do 19. rujna na prostoru oko zagrebačke Arene. Posjetiteljima će se predstaviti automobilske utrke, vožnje svjetskih vozača u akrobatskom motociklizmu, demonstracije i show kaskadera, vožnje helikoptera, ali i bogat zabavni program koji uključuje koncerte, nastupe DJ-a te uključivanje velikog broja dječjih zborova.

Osvojite ulaznice na Metro portalu!

Trodnevni događaj kojem će nazočiti slavni vozač Formule 1 Giancarlo Fisichella organiziraju Tomislav Jelić uz podršku suorganizatora i Grad Zagreb. Fisichella će predstaviti Ferrari, koji je jedan od izlagača na sajmu, a u sklopu promocije na Trgu bana Jelačića izložio je svoj crveni bolid. Gradonačelnik Milan Bandić nije mu mogao odoljeti pa je kazao da 'sve u F1 prolazi i odlazi, ali Ferrari ostaje'.

U sklopu manifestacije Grad će organizirati edukativne promocije o sigurnosti u prometu. Predstavnici Zagreba istaknuli su da je za njih iznimno važno da su im organizatori pružili priliku uključiti u razne programe preko 10 tisuća osnovnoškolaca. Krunoslav Borovec u ime MUP-a istaknuo je da su poražavajuće brojke o poginulima i ozlijeđenima u prometu bile poticaj za uključivanje u projekt. ''Svake godine jedan razred djece pogine u prometu, što je dovoljan dokaz nužnosti edukacije'', zaključio je.

Policija će se iskazati na sajmu pa će dovesti ''najbolje od najboljeg''. Borovec najavljuje simulaciju helikopterskog desanta na automobil, pokazat će najmoderniju tehniku za mjerenje brzine, presretače koje se koriste za nadzor brzine i razne uređaje za kontrolu alkohola i droga. Građani će moći provjeriti koliko imaju kaznenih prometnih bodova, a brzinu u motociklističkoj vožnji u sigurnom okruženju moći će iskušati na simulatoru. (Infopunkt/metro-portal)

10.09.2010. 13:56:06
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh