« Ostali sportovi
objavljeno prije 13 godina i 10 mjeseci
NAKON KIŠE

Škugor pobjedom nad Volandrijem ušao u 2. kolo Umaga

Hrvatski je tenisač sjajno započeo meč, ali umiješala se viša sila - nije poznato hoće li se nastaviti večeras ili sutra

franko škugor atp umag
franko škugor atp umag (Goran Šebelić/CROPIX)
Više o

tenis

,

Franko Škugor

,

ATP Umag

,

zabrana psovanja

Zbog jake kiše prekinut je susret prvog kola ATP teniskog turnira u Umagu između hrvatskog tenisača Franka Škugora i Talijana Filippa Volandrija. Meč je prekinut u drugom setu prvi vodstvu hrvatskog tenisača 6:2, 2:0.

Mladi hrvatski tenisač, koji je prije dva tjedna plasmanom u četvrtfinale u švedskom Bastadu ostvario najveći uspjeh u karijeri na ATP turnirima, igrao je sjajno i prava je šteta što je kiša zaustavila njegovu odličnu predstavu protiv dvostrukog finalista Umaga. Još nije poznato hoće li se meč nastaviti večeras ili će nastavak uslijediti sutra.

>> NOVO>> Hrvatski tenisač Franko Škugor plasirao se u drugo kolo ATP teniskog turnira u Umagu nakon što je bez većih problema za 55 minuta igre pobijedio Talijana Filippa Volandrija 6:2, 6:1.

Mladi hrvatski tenisač je prije dva tjedna u švedskom Bastadu izborio plasman u četvrtfinale što je njegov najveći uspjeh u karijeri na ATP turnirima, a s odličnim igrama nastavio je i na Croatia Openu. Škugora nije mogla zaustaviti niti kiša koja je kod rezultata 6:2, 2:0 prekinula meč. Nakon nešto više od pola sata pauze Škugor se vratio na teren i ekspresno priveo meč kraju ostvarivši uvjerljivu pobjedu protiv dvostrukog finalista Umaga.

Bio je to njihov prvi međusobni susret. U drugom kolu Škugora očekuje ukrajinski tenisač Aleksandr Dolgopolova koji je pobijedio Talijana Paola Lorenzija 6:3, 6:7 (6), 7:6 (3). (hina/metro-portal)

 

 

26.07.2010. 22:41:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh