« Spektakli
objavljeno prije 13 godina i 5 mjeseci
SAMO SEKS

Ashton Kutcher: Seks pred kamerama nije seksi

VIDEO - Slavni glumac o novom filmu "Samo seks" u kojem s Natalie Portman njeguje prijateljstvo s povlasticama

Demi Moore Ashton Kutcher
Demi Moore Ashton Kutcher (Getty Images)
Više o

Ashton Kutcher

,

Natalie Portman

,

Samo seks

Ashton Kutcher naglašava da seks pred kamerama nije nimalo seksi: "Zapravo je dosta kompliciraniji nego u stvarnom životu. Čekate, čudite se kada će redatelj konačno izgovoriti magičnu riječ 'cut', jednostavno se pitate koliko daleko će sve to skupa ići."

U posljednjem filmu "No Strings Attached" (Samo seks) s Natalie Portman je morao odglumiti više takvih scena, a zahtjevi redatelja Ivana Reitmana nisu olakšavali neugodnu situaciju. "Znao nam je reći da moramo svršiti ranije, iako mi naravno muški mehanizam govori da bih mogao puno duže izdržati", kaže Kutcher.

Glumac tvrdi da se za vrijeme snimanja scena seksa često ispričava i dodaje: "Stalno pitate ljude oko sebe 'je li ovo u redu?' i 'je li ovako bolje?'. Na kraju se obično svi pravimo kao da se ništa nije dogodilo i tada obično vidi jeste li dobar glumac ili ne."

Kada se pak radi o samoj temi filma, prijateljstvu s povlasticama, Kutcher kaže da se u stvarnom životu nikada nije našao u takvoj situaciji, ali da sve dobre veze zapravo počivaju na prijateljstvu: "Mislim da seks nije nužno vezan uz osjećaje, ali prijateljstvo u svakom slučaju jest. Između prijatelja uvijek postoji neka emocionalna povezanost pa nisam siguran da je seks među prijateljima doista moguć."

Kutcher ima puno više iskustva u romantičnim komedijama od kolegice Natalie Portman, ali za kolegicu ima samo riječi hvale: "Ja sam u jednom danu od nje više naučio nego što bi ona od mene naučila u sto godina. Ona dosad nije snimala romantične komedije, ali je vrlo iskusna u drugim žanrovima pa mislim da je ja nemam što učiti."

Piše: Ned Ehrbar, Metro World News in Hollywood
01.02.2011. 21:13:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh