« Nogomet
objavljeno prije 13 godina i 4 mjeseca
LOŠE VIJESTI ZA WENGERA

Arsenal bez Van Persiea tri tjedna, dao gol i ozlijedio se

Van Persie se ozlijedio prilikom postizanja pogotka za 1-1 u 39. minuti, ali je nastavio igrati sve do 69. minute

Robin van Persie
Robin van Persie (Getty Images)
Više o

Arsenal

,

ozljeda

,

Robin van Persie

Engleski nogometni prvoligaš Arsenal najmanje će tri tjedna biti bez nizozemskog reprezentativnog napadača Robina van Persiea zbog ozljede koljena koju je zadobio u nedjeljnom finalu Liga kupa protiv Birmingham Cityja, piše Hina. Van Persie će stoga sigurno propustiti uzvratni susret osmine finala Lige prvaka sljedećeg utorka protiv Barcelone u kojemu će Arsenal na Camp Nou braniti prednost od 2-1 ostvarenu u prvom susretu.

Van Persie se ozlijedio prilikom postizanja pogotka za 1-1 u 39. minuti, ali je nastavio igrati sve do 69. minute. Susret je završio pobjedom Birmingham Cityja od 2-1. Manager Arsenala Arsene Wenger najavio je kako bi se do susreta protiv Barcelone mogao oporaviti kapetan Cesc Fabregas koji je zbog ozljede mišića zadobivene prošle srijede propustio dvoboj na Wembleyu protiv Birminghama.

"Čini se da bi Cesc mogao biti spreman. za sada se brzo i dobro oporavlja", rekao je Wenger. Osim Van Perisea, i Theo Walcott će zbog ozljede sigurno propustiti susret protiv Barcelone.

01.03.2011. 20:27:19
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh